پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ خرداد ۱۴۰۲، ۱۲:۰۱

معاون آموزش و پرورش البرز:

راهکارهای ترغیب سوادآموزان در البرز با جدیت پیگیری می‌شود

راهکارهای ترغیب سوادآموزان در البرز با جدیت پیگیری می‌شود

کرج- معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز گفت: راهکارهای اجرایی به منظور ترغیب و تشویق سوادآموزان با جدیت پیگیری می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، رؤیا عسگرپور پیش از ظهر دوشنبه اولین جلسه کارگروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان البرز با بیان اینکه تحقق اهداف کمی و کیفی مورد انتظار سازمان نهضت سوادآموزی در استان نیازمند جلب مشارکت‌های درون و برون دستگاهی است، اظهار کرد: در سال گذشته تفاهم نامه‌های خوبی با اداره تعاون، امور عشایر، کمیته امداد امام خمینی (ره)، جهاد کشاورزی، مجمع خیرین و دانشگاه‌ها داشتیم که منجر به تشکیل بانک اطلاعاتی افراد بی‌سواد و کم سواد گردید.

وی ادامه داد: مهمترین مانع در تحقق ۱۰۰ درصدی حجم ابلاغی از سوی سازمان، بی انگیزگی جامعه هدف در شرکت در کلاس‌های سوادآموزی است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به پاداش‌ها و تشویقات سازمان برای افراد بی‌سواد که موفق به گذراندن دوره سوادآموزی شوند، تصریح کرد: سال گذشته پاداش قبولی دوره سوادآموزی برای تمام سوادآموزانی که در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به حسابشان واریز شده است.

وی اذعان داشت: ارائه خدمات اجتماعی از طریق جلب مشارکت سایر دستگاه‌ها و همچنین امکانات و خدمات قابل ارائه، جهت ترغیب افراد کم سواد و بی‌سواد را با کمک استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش استان با جدیت در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم انگیزه لازم را ایجاد نمائیم.

کد خبر 5808163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha