۱۴ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶

رئیس اتاق بازرگانی گرگان عنوان کرد؛

پذیرش ۷ هیئت تجاری از کشورهای همسایه

پذیرش ۷ هیئت تجاری از کشورهای همسایه

گرگان- رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان گفت: تلاش ما استفاده از ظرفیت کشورهای همسایه است به گونه ای که تعداد ۷ هیئت تجاری از کشورهای همسایه پذیرش کردیم.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر یوسفی صبح چهارشنبه در نشست خبری اظهار کرد: هم مرز بودن گلستان با برخی کشورهای آسیای میانه با وجود بخش خصوصی تجار و بازرگانان به عنوان یک ظرفیت مهم در استان می‌تواند زمینه ساز توسعه صادرات و واردات و ارز آوری برای گلستان باشد که نیازمند حمایت بیشتری از سوی مسئولان است.

وی افزود: به رغم تلاش‌های صورت گرفته در رابطه با ارتباط تجاری با کشورهای همسایه گلستان اما به دلیل فقدان ساختار مناسب در مرز اینچه برون و سواحل، گلستان امکان جذب سرمایه گذار را از دست می‌دهد.

یوسفی با بیان اینکه منطقه آزاد اینچه برون هیچ گونه زیرساختی ندارد، بیان کرد: اینچه برون ظرفیت بسیار قوی تجاری برای استان محسوب می‌شود که به دلیل فقدان امکانات، هنوز نتواسته ایم از این ظرفیت استفاده سودآوری برای استان داشته باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن گرگان در ادامه گفت: تلاش ما استفاده از ظرفیت کشورها است به گونه‌ای که ۷ هیئت تجاری را از کشورهای همسایه پذیرش کردیم و تعداد ۳ هیئت را نیز به این کشورها اعزام کرده‌ایم.

یوسفی افزود: قزاقستان، ترکمنستان، روسیه و عراق از نمونه کشورهایی هستند که تجار، بازرگانان و تولید کنندگان گلستانی با آنها در ارتباط هستند.

وی گفت: توجه به آموزش یکی از مهم‌ترین اهداف اتاق است که در این رابطه امسال ۱۶ دوره آموزش با تعداد ۲ هزار و ۵۴۲ نفر برگزار شده که نسبت به سال گذشته ۱۳ درصد رشد داشته است.

یوسفی افزود: اتاق بازرگانی گرگان رتبه اول آموزش را در بین اتاق‌های بازرگانی کشور با رشد ۱۵۵ درصدی داشته است.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن گرگان ادامه داد: استفاده از نیروهای جوان و تغییر ساختار اتاق در این حوزه از اهم فعالیت‌های هیئت رئیسه این دوره بوده که امیدواریم در این زمینه موفق عمل کنیم.

یوسفی بیان کرد: در سه ماهه ابتدایی امسال، ۶۴ میلیون و ۸۰۰ هزار دلار صادرات از استان انجام شده که نسبت به سال گذشته ۱۷ درصد رشد داشته است.

وی افزود: لبنیات، رب گوجه، خوراک آبزیان، ید، مصنوعات فلزی و مصالح ساختمانی از مهم‌ترین محصولات صادراتی استان به ۱۹ کشور بوده است.

یوسفی با بیان اینکه رسانه‌ها نقش مهمی در توسعه استان دارند، اظهار کرد: معتقدیم اتاق بازرگانی و مسئولان بالادستی استان برای توسعه گلستان در بخشهای اقتصادی نیازمند تعامل و همفکری با رسانه‌ها هستند.

یوسفی گفت: اتاق بازرگانی نقش مهمی در شورای گفتگوی خصوصی و دولتی داشته است و بسیاری از مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی و تولید با پیگیری‌های اتاق در این شورا و پیگیری‌های استاندار حل و فصل شده است.

یوسفی بیان کرد: استان‌هایی از جمله گلستان که اقتصاد آن بر پایه کشاورزی است همواره به دولت یارانه داده‌اند.

وی در رابطه با عملکرد بانک‌های استان نیز اظهار کرد: به دلیل تورم ایجاد شده منابع بانکی فریز شده و افزایشی نداشته است.

یوسفی افزود: چنانچه سرمایه در گردش در جهت تأمین نیازهای تولید کنندگان توسط بانک‌ها انجام نشود، اقتصاد استان نیز دچار تحولات منفی می‌شود.

وی در رابطه با اجرای طرح آب شیرین کن در استان هم اظهار کرد: ۴ سال است که اتاق بازرگانی با جدیت به دنبال اجرایی شدن این مسئله است و اعلام آمادگی خود را برای حمایت و ورود به این طرح به مسئ ولان استانی نیز اعلام کرده‌ایم.

یوسفی ادامه داد: در حال حاضر مجوز بردلشت ۲۳ میلیون مترمکعب آب دریا به استان داده شده و نیازمند سرمایه گذار است و این سرمایه گذار با این پیش بینی که برایش صرفه اقتصادی دارد وارد این بخش می‌شود و دولت باید با قیمت به صرفه آب را از سرمایه گذار خریداری کند.

کد خبر 5828151

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha