پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ آبان ۱۳۸۶، ۱۷:۰۸

فرماندار آستانه اشرفیه:

85 درصد طرح های مصوب سفر استانی در آستانه اشرفیه اجرایی شد

85 درصد طرح های مصوب سفر استانی در آستانه اشرفیه اجرایی شد

رشت - خبرگزاری مهر: احمد آقایی گفت: 85 درصد طرح های مصوب رییس جمهوری به گیلان در آستانه اشرفیه تحقق، اجرایی و به اتمام رسیده است.

سرپرست فرمانداری آستانه اشرفیه روز شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در آستانه اشرفیه، افزود: عدم تحقق 15 درصدی بقیه طرح های سفر به دلیل برخی مشکلات موجود شهرستان بوده که باید موانع را برطرف تا اعتبارات مورد نیاز تخصیص یابد.

وی خاطرنشان کرد: از مجموع مصوبات سفر دکترمحمود احمدی نژاد به گیلان، 66مصوبه مربوط به این شهرستان بود که از این تعداد، 25 مصوبه در خصوص گازرسانی، 19 طرح مخابراتی، 51 شرکت تعاونی، تشکیل هشت تعاونی بانوان، دوسالن ورزشی بانوان، تعریض جاده آستانه اشرفیه به کیاشهر و شهرک دامپروری است.

آقایی عنوان کرد: اختصاص 35میلیارد تومان اعتباراز محل بنگاهای کوچک و زودبازده از دیگر مصوبات این سفر است که 12میلیارد تومان تاکنون جذب شده است.

وی بیان داشت: جذب نشدن بقیه این میزان اعتبار به دلیل توجیح نداشتن یا مشکل وثیقه برای این طرح ها بوده است.

آقایی ادامه داد: یکی از طرح های مهم سفر ریاست جمهوری به گیلان توسعه حرم سید جلاالدین اشرف آستانه اشرفیه از محل فاینانس است که هم اکنون دو میلیارد تومان اعتباربرای این امر ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: یک میلیارد و 945 میلیون تومان اعتبار از محل سفر ریاست جمهوری به گیلان به شهرستان آستانه اشرفیه تخصیص پیدا کرده است.

کد خبر 583318

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha