پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

تظاهرات شبانه در تل آویو/ دایره اعتصابات گسترده‌تر شد+ فیلم

تظاهرات شبانه در تل آویو/ دایره اعتصابات گسترده‌تر شد+ فیلم

منابع عبری از تشدید اعتراضات جامعه صهیونیستی علیه نتانیاهو در پی تصویب طرح جنجالی اصلاحات قضایی خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسانه‌های عبری با اشاره به تشدید اعتراضات در اراضی اشغالی در اعتراض به تصویب اصلاحات قضایی نتانیاهو، اعلام کردند که در نتیجه تظاهرات شامگاه گذشته، ۱۰ پلیس زخمی و ۱۸ نفر بازداشت شدند.

ناآرامی‌ها پس از آن شدت گرفت که کنست لایحه‌ای لغو برهان معقولیت (مهمترین بخش از اصلاحات قضایی مدنظر نتانیاهو) را تصویب کرد، موضوعی که توانایی دیوان عالی رژیم صهیونیستی برای نظارت بر تصمیمات اجرایی کابینه را محدود می‌سازد.

جروزالم پست در این باره گزارش داد که پزشکان نیز دست به اعتصاب زده‌اند. بزرگترین اتحادیه کارگری رژیم صهیونیستی تصمیم به تعلیق ۲۴ ساعته کار پزشکان گرفت و فعالیت برخی بیمارستان‌ها در نتیجه این رخداد، مختل شده است.

روز گذشته با وجود اعتراضات شدید نمایندگان جریان مخالف و تظاهراتی که در بیرون از ساختمان کنست، جریان داشت، در نهایت نمایندگان ائتلاف نتانیاهو اقدام به تصویب طرح اصلاحات قضایی کردند.

این اتفاق در حالی رخ داد که پیش از تصویب آن، طرح تعدیل اصلاحات قضایی از سوی ائتلاف نتانیاهو رد شده بود و در نتیجه آن نمایندگان مخالف صحن کنست را ترک کردند تا این طرح با ۶۴ رای موافق و بدون حتی یک رای مخالف به تصویب برسد.

کد خبر 5846050

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha