پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳ مرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۵۶

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ خبر داد؛

سارق گردشگرنما در دام پلیس ساوجبلاغ

سارق گردشگرنما در دام پلیس ساوجبلاغ

ساوجبلاغ- فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ از دستگیری یک سارق حرفه‌ای کف زن با اعتراف به ۲۱ فقره سرقت خبر داد.

سرهنگ علی سلیمانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت با شیوه کف زنی در سطح شهرستان ساوجبلاغ، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌های اولیه مأموران مشخص شد سارق در پوشش گردشگر با مراجعه به فروشگاه‌های مواد غذایی که غالباً فروشنده آن واحدهای صنفی افراد مسن بودند پس از خرید اقلام برای پرداخت هزینه خرید کالا، اقدام به ارائه پول (ارز) کشور خارجی نموده که با عدم پذیرش افراد فروشنده از دریافت ارز، درخواست یادگیری نحوه استفاده از کارت عابر بانک از طریق دستگاه pos را جهت پرداخت هزینه خرید اقلام داشته که در این حین با یک ترفند اقدام به جابجایی کارت‌های عابر بانک فروشنده با کارت مشابه مسروقه نموده و بلافاصله با متواری شدن از آن مکان در یک فرصت مناسب موجودی حساب افراد را خالی می‌کند.

سرهنگ سلیمانی تصریح کرد: مأموران با اقدام‌های پلیسی و تخصصی موفق شدند متهم مورد نظر را در شهر گلسار شناسایی و با هماهنگی قضائی وی را دستگیر کنند.

این مسئول انتظامی خاطرنشان کرد: متهم در بازجویی‌های تکمیلی مأموران پلیس آگاهی تاکنون به ۲۱ فقره سرقت با همدستی دو نفر از دوستانش به شیوه کف زنی از فروشندگان فروشگاه‌های مواد غذایی در سطح شهرستان ساوجبلاغ و استان‌های شمالی کشور به ارزش ۳ میلیارد ریال اعتراف کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ با اشاره به اینکه تحقیقات و پیگیری‌های لازم به منظور شناسایی و دستگیری همدستان متهم در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی این شهرستان قرار دارد به شهروندان توصیه کرد: از اعتماد به افراد ناشناس خودداری نموده و در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک موضوع را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 5846333

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha