پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ مهر ۱۴۰۲، ۱۴:۴۶

فرماندار شاهین شهر و میمه:

صهیونیست کوچک‌ترین پایبندی به حقوق بین‌الملل در زمان جنگ ندارد

صهیونیست کوچک‌ترین پایبندی به حقوق بین‌الملل در زمان جنگ ندارد

اصفهان – فرماندار شاهین شهر و میمه گفت: رژیم منحوس صهیونیست ثابت کرد که کوچک‌ترین پایبندی به اصول و قواعد حقوق بین‌الملل در زمان جنگ ندارد.

سیدمحمد کاظمی طبا ظهر چهارشنبه در حاشیه راهپیمایی مردم شاهین شهر برای حمایت از مردم غزه و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: امروز جنایت نسل کشی رژیم غاصب صهیونیستی جلوی چشم همه قرار دارد و همه دنیا آن را مشاهده می‌کنند.

وی افزود: رژیم خون آشام صهیونیست، بی‌رحمانه و با سنگدلی تمام در حال رقم زدن سوزناک‌ترین وقایع تاریخ بشریت هستند.

فرماندار شاهین شهر و میمه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در تداوم جنایات ننگین خود در حق ملت فلسطین، با ارتکاب جنایت ددمنشانه و هولناکِ بمباران بیمارستان المعمدانیِ غزه و شهادت صدها مجروح و عوامل امدادی، یک بار دیگر خوی درندگی و سبعیت خود را به همه جهانیان نشان داد، اضافه کرد: این رژیم منحوس ثابت کرد که کوچک‌ترین پایبندی به اصول و قواعد حقوق بین‌الملل در زمان جنگ ندارد و این کشتارها و تخریب‌های سازمان یافته، نشانگر چهره واقعی و جنایتکارانه رژیمی است که جز زبان زور نمی‌فهمد.

وی تصریح کرد: بی شک خون شهدای مظلوم این حادثه، عزم ملت مقاوم و مجاهد فلسطین را در ایستادگی برای آزادی سرزمین شأن از وجود اشغال گرا، جزم تر خواهد کرد و به کوری چشم دشمنان، آزادی قدس عزیز را به دنبال خواهد داشت.

کد خبر 5915365

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha