پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

حملات موشکی و خمپاره‌ای از لبنان به اراضی اشغالی

حملات موشکی و خمپاره‌ای از لبنان به اراضی اشغالی

منابع خبری از حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت لبنان به سوی اراضی اشغالی خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که ۱۴ موشک و خمپاره از سمت لبنان به سوی شمال اراضی اشغالی شلیک شده است.

گردان‌های قسام اعلام کرد که در واکنش به جنایات ارتش رژیم صهیونیستی در حق فلسطینیان نهاریا و جنوب حیفا در شمال اراضی اشغالی را از سمت لبنان با ۱۶ موشک هدف قرار داده است.

خبرنگار الجزیره نیز اعلام کرد که حزب‌الله موضع صهیونیستی «المالکیه» در برابر بخش مرکزی مرزهای جنوبی لبنان را هدف قرار داده است.

آژیر هشدار در مناطق شمالی اراضی اشغالی از جمله عکا، نهاریا، کریوت، آویویم، رأس الناقوره و شلومی به صدا درآمده است.

رسانه‌های عبری زبان اعلام کردند که برای نخستین بار گستره حمله به مناطق شمالی اراضی اشغالی افزایش یافته است.

شبکه ۱۴ تلویزیون رژیم صهیونیستی از احتمال نفوذ پهپادهای مقاومت به مناطقی در شمال فلسطین اشغالی خبر داده است.

کد خبر 5932209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha