پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ آذر ۱۳۸۶، ۱۱:۵۷

جشنواره فرهنگی و هنری بسیج عشایر در کهگیلویه و بویراحمد پایان یافت

جشنواره فرهنگی و هنری بسیج عشایر در کهگیلویه و بویراحمد پایان یافت

یاسوج - خبرگزاری مهر: جشنواره فرهنگی و هنری بسیج عشایر در کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

معاون فرهنگی حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد در گفتگو با خبرنگار مهر در یاسوج گفت: جشنواره فرهنگی و هنری بسیج عشایر به مناسبت هفته بسیج به همت سپاه عشایر و حوزه هنری کهگیلویه وبویراحمد به مدت سه روز در بخش محروم مارگون از توابع شهرستان بویراحمد برگزار شد.

شریف اسلامی بیان داشت: هنرمندان بسیج عشایری در این جشنواره در بخش های تئاتر، سرود، هنرهای تجسمی، عکس و صنایع دستی با موضوع سال اتحاد ملی و انسجام اسلامی و فرهنگ بسیجی و عشایر، به رقابت پرداختند.

وی اظهار داشت: بالغ بر 500 اثر در رشته های مختلف به دبیرخانه این جشنواره رسید که در پایان 30 اثر حائز رتبه های اول تا سوم در بخش های مختلف گردیدند.

اسلامی با بیان اینکه یکی از اولویت های کاری حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد، اجرای برنامه های فرهنگی و هنری در مناطق محروم و دور افتاده استان است، خاطر نشان کرد: مناطق محروم تشنه فعالیت های فرهنگی هستند و استعدادهای زیادی در این مناطق وجود دارد که لازم است دستگاه های فرهنگی جهت پرورش این استعداد ها و توسعه فرهنگی این مناطق تلاش نمایند.

کد خبر 594030

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha