پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۶:۰۴

آیت الله اراکی:

سیاست شهید رییسی در راستای تحقق حکومت اسلامی بود

سیاست شهید رییسی در راستای تحقق حکومت اسلامی بود

قم- عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر بخواهیم حکومت ما اسلامی و الهی باشد، باید تسلیم امر خداوند باشیم و سیاست شهید رییسی هم در این راستا بود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن اراکی ظهر شنبه در آئین اختتامیه سلسله نشست‌های ابراهیم اظهار کرد: در قرآن کریم از ملت به دین تعبیر شده و مقصود از دین نظام حاکم بر جامعه است که جامعه در یک حاکمیت مشخص هدایت می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دین ملت ساز است، بیان کرد: ملت بدون وجود دین شکل نمی‌گیرد و این دین است که نشان اجتماعی را سامان می‌دهد.

آیت الله اراکی با بیان اینکه ملت ابراهیم دین و آئینی است که حضرت ابراهیم آن را در جامعه برقرار کرده است، ابراز کرد: در معارف قرآنی حضرت ابراهیم پایه گذار حاکمیت دین در جامعه بوده و جامعه جهانی نیز بر پایه این دین به تمدن جهانی می‌رسد.

وی اضافه کرد: حضرت ابراهیم پایه گذار یک برنامه تمدنی بوده است که به حکومت جهانی مهدوی خاتمه می‌یابد.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: افت و خیز جامعه اسلامی همانند افت و خیز بنی اسرائیل است، اما پایان افت و خیزها در جامعه اسلامی پایان خوبی دارد.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در قرآن کریم آمده است که ابراهیم و اسماعیل مأمور به ساختن شهر تمدنی و جامعه ایمانی شدند، افزود: حضرت ابراهیم بیان کرده‌اند که خدایا ذریه من را در مسیر دین قرار بده که این رویکرد در حقیقت به ملت ابراهیم معروف شده است.

آیت الله اراکی ادامه داد: اسلام ابراهیمی، اسلام تسلیم است و اسلام نخست نیز اعلامی و لسانی و اسلامی ثانی اسلامی قلبی است.

وی افزود: ایمان تسلیمی موجب ترقی ما به مقام رضای الهی می‌شود و کربلا نیز یک صحنه‌ای برای عرضه ایمان تسلیمی و ابراهیمی است.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه عنوان کرد: حب و عشق آخرین مرحله است و اگر این مساله در انسان نهادینه شود، انسان چیزی جز عشق و حب به پروردگار عالم نخواهد داشت.

آیت الله اراکی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم حکومت ما اسلامی و الهی باشد باید تسلیم امر خداوند باشیم و سیاست شهید رئیسی هم در این راستا بود.

کد خبر 6165881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha