پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۳۴

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج:

دام های فهرج در برابر بیماری های سل و بروسلوز بیمه می‌شوند

دام های فهرج در برابر بیماری های سل و بروسلوز بیمه می‌شوند

فهرج_رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فهرج از اجرای طرح ویژه صدور بیمه نامه بیماری‌های سل و بروسلوز در این شهرستان خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی بمان دشتی، ظهر چهارشنبه گفت: طرح ویژه صدور بیمه نامه بیماری‌های سل و بروسلوز دام از تاریخ ۱ مهر ماه به اجرا درآمده است که در این طرح ۸۰ درصد از حق بیمه توسط دولت و ۲۰ درصد از سوی دامدار پرداخت می‌گردد.

وی افزود: سل و بروسلوز جز بیماری‌های مشترک بین انسان و دام می‌باشند که شبکه دامپزشکی شهرستان به صورت مستمر اقدام به پایش این بیماری‌ها می‌نماید.

بمان دشتی، گفت: از آنجایی که دام‌های مبتلا به بیماری‌های سل و بروسلوز پس از شناسایی حذف می‌گردند دامداران باید دام‌های خود را بیمه نمایند که در صورت مشاهده این بیماری‌ها و حذف دام آلوده غرامت دام از سوی بیمه به دامدار پرداخت گردد.

کد خبر 6259214

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha