۲ بهمن ۱۴۰۳، ۹:۴۳

تهران چهارشنبه بارانی است؛کدام شهرستان ها برف می بارد

تهران چهارشنبه بارانی است؛کدام شهرستان ها برف می بارد

تهران- تهران و برخی شهرستان های این استان روز چهارشنبه شاهد بارش باران خواهند بود و در شهرهای کوهستانی فیروزکوه، آبعلی، دماوند، پردیس و میگون نیز بارش برف پیش بینی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس داده‌های هواشناسی، روز چهارشنبه شاهد بارش پراکنده باران خواهد بود و پس از آن در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه شاهد بارندگی‌ها در استان تهران نخواهیم بود.

همچنین بر اساس پیش بینی وضعیت هوای ارائه شده توسط اداره کل هواشناسی استان تهران، از روز پنجشنبه تا شنبه به تدریج شاهد افزایش یک الی دو درجه‌ای دمای هوای تهران خواهیم بود.

طبق بررسی داده‌های هواشناسی در آبعلی، دماوند، فیروزکوه، میگون، پردیس برای روز چهارشنبه و پنجشنبه بارش برف خواهیم داشت.

در شمیرانات نیز روز چهارشنبه بارش برف و باران پیش بینی می‌شود.

همچنین در شهرقدس، شهریار، چیتگر، فرودگاه امام خمینی (ره) و ورامین نیز شاهد بارش پراکنده باران در روز چهارشنبه خواهیم بود.

کد خبر 6353515

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • امیر IR ۲۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۲
      5 1
      فکر نکنم درست پیش بینی کرده باشید
    • مینا IR ۰۰:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
      0 1
      الان چند هفته هست میگن تهران برف یا بارون میاد اما متاسفانه ما چیزی نمی بینیم همش پیش بینی یاشون دروغه
    • Helena IR ۱۶:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۳
      0 1
      من تو تهران زندگی میکنم ول همی اینا الکی هست چند هفته هست که میگن باران برف میاد ول نمیاد همش الکی هست باور نکنی