۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰

طرح های نیمه تمام استانی مازندران ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

طرح های نیمه تمام استانی مازندران ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

ساری- استاندار مازندران اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح های نیمه تمام استانی را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی یونسی بعدازظهر یکشنبه در حاشیه کارگروه مولدسازی اموال دولتی افزود: طبق آمار سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ۲ هزار و ۷۰۰ طرح نیمه تمام استانی و ۶۷ طرح ملی وجود دارد که اعتبار مورد نیاز برای تکمیل این تعداد طرح‌ها ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است.

وی گفت: مجموع اعتبار مورد نیاز برای طرح‌های نیمه تمام استانی فقط ۵۰۰ هزار میلیارد ریال است که کارگروه مولد سازی و دارایی‌های مازندران فقط با فروش چند ملک دولتی مازاد با ارزش در کنار ساحل استان قادر به تأمین این مقدر اعتبار است.

یونسی افزود: مولدسازی با فروش املاک دولتی با هدف اتمام طرح‌های عمرانی مورد تاکید دولت است و این املاک ارثیه هیچ یک از کارکنان به خصوص مدیران نیست و باید همکاری همه جانبه داشته باشند.

کد خبر 6359126

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha