پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۴ بهمن ۱۴۰۳، ۱۴:۳۹

ایران خواستار گسترش روابط با ترکمنستان است

ایران خواستار گسترش روابط با ترکمنستان است

رئیس جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار گسترش روابط با همسایگان از جمله کشور دوست و خویشاوند ترکمنستان بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود پزشکیان ظهر امروز چهارشنبه در دیدار آقای «رشید عوض گلدی یویچ مردوف» وزیر امور خارجه ترکمنستان، ضمن تاکید بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر حسن همجواری در مناسبات با همسایگان، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره خواستار گسترش روابط با همسایگان از جمله کشور دوست و خویشاوند ترکمنستان بوده است و از توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف استقبال می‌کند.

رئیس جمهور با اشاره به گفتگوی تلفنی اخیر خود با رهبر ملی ترکمنستان، اظهار کرد: دستورات لازم برای بررسی زمینه‌های همکاری بیشتر با دولت ترکمنستان و رفع موانع پیش‌رو برای تسریع در اجرای پروژه‌های مشترک به مقامات مربوطه صادر شده است.

پزشکیان ضمن اشاره به اجلاس آتی نخست وزیران کشورهای حاشیه دریای خزر در تهران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران خواستار گسترش مناسبات میان کشورهای حاشیه خزر بر مبنای صلح و دوستی و حسن همجواری است و این رویکرد در همایش آتی اجلاس خزر با تاکید بر دستیابی به راهکارهای عملی برای توسعه همکاری‌ها مطرح خواهد شد.

در این دیدار وزیر امور خارجه ترکمنستان نیز ضمن ابلاغ سلام‌های گرم رهبر ملی و رئیس جمهور این کشور به رئیس جمهور کشورمان با اشاره به موافقت‌نامه‌ها و پروژه‌های همکاری مشترک میان شرکت‌های ایرانی و ترکمنستانی در زمینه‌های مختلف از جمله حمل و نقل و انرژی، خواستار توسعه همکاری‌ها فیمابین ایران و ترکمنستان در تمامی عرصه‌ها شد.

مردوف همچنین با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی میان ایران و ترکمنستان، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این کمیسیون منجر به توسعه روابط اقتصادی ایران و ترکمنستان شود و در ادامه افزود: روابط میان دو کشور برای دولت ترکمنستان اهمیت بالایی دارد و ما خواهان گسترش روابط فیمابین در همه زمینه‌ها هستیم.

وزیر خارجه ترکمنستان همچنین از رئیس جمهور برای شرکت در کنفرانس صلح و اعتماد بین‌المللی در ترکمنستان دعوت به عمل آورد و متقابلاً اعلام کرد که دولت ترکمنستان یک هیئت بلندپایه به اجلاس کشورهای حاشیه دریای خزر در تهران اعزام خواهد کرد.

کد خبر 6376989

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha