پیام‌نما

مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ * * * محمّد، فرستاده خداست و کسانی که با او هستند بر کافران سرسخت و در میان خودشان با یکدیگر مهربانند * * * ولى سخت‌گيرند بر كافران /  سخن تند رانند با منكران

۲۶ بهمن ۱۴۰۳، ۸:۲۷

ضرب الاجل دادستان همدان به دستگاه های مسئول صیانت از معادن و ذخایر ملی

ضرب الاجل دادستان همدان به دستگاه های مسئول صیانت از معادن و ذخایر ملی

همدان - دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان گفت: نظارت بر میزان برداشت ها از معادن استان همدان و صیانت از محیط زیست و منابع ملی ضروری است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس نجفی ضمن انتقاد از عملکرد برخی مدیران در عدم اهتمام جدی به تکالیف قانونی و ذاتی دستگاه تحت مدیریت بیان کرد: برداشت‌های بی رویه و بیش از حد مجوز و نیز برداشت غیرمجاز از معادن و ذخایر نوعی تضییع حقوق عمومی محسوب می‌گردد لذا بنا نیست هر جلسه صرف ارائه گزارش رفع تکلیف تلقی شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همدان افزود: باید دستگاه‌های متولی ضمن همکاری مطلوب با ضابطین قضائی در شناسایی متصرفین به ذخایر معدنی در ارائه گزارش و تشکیل پرونده قضائی علیه سودجویان اقدام نمایند

نجفی تصریح کرد: اقامه دعوی مطالبه خسارت توسط سازمان‌های دولتی علیه متصرفین به ذخایر معدنی و تخریب کنندگان منابع طبیعی و محیط زیست را یک ضرورت دانسته و بر این امر تاکید داشت.

در خاتمه دادستان همدان رفع مشکلات عمومی همانند پارک حاشیه‌ای خیابان‌ها و معابر، تسهیل عبور و مرور شهروندان را متذکر و بر تسریع در اجرای طرح‌هایی همچون هوشمندسازی مدیریت معابر تاکید کرد.

کد خبر 6378148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha