پیام‌نما

لَقَدْ أَرْسَلْنَا رُسُلَنَا بِالْبَيِّنَاتِ وَأَنْزَلْنَا مَعَهُمُ الْكِتَابَ وَالْمِيزَانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ  وَأَنْزَلْنَا الْحَدِيدَ فِيهِ بَأْسٌ شَدِيدٌ وَمَنَافِعُ لِلنَّاسِ وَلِيَعْلَمَ اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ وَرُسُلَهُ بِالْغَيْبِ  إِنَّ اللَّهَ قَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانا ما پیامبران خود را با دلایل روشن فرستادیم و با آنان کتاب و ترازو [ی تشخیص حق از باطل] نازل کردیم تا مردم به عدالت بر خیزند، و آهن را که در آن برای مردم قوت و نیرویی سخت و سودهایی است، فرود آوردیم و تا خدا مشخص بدارد چه کسانی او و پیامبرانش را در غیاب پیامبران یاری می دهند؛ یقیناً خدا نیرومند و توانای شکست ناپذیر است. * * * كتابى عطا كرد و ميزان نهاد /  كه مردم گرايند يكسر به داد

۲۹ بهمن ۱۴۰۳، ۱۰:۳۲

اجرای عملیات رمضان با محوریت «زندگی با آیه‌ها» در استان اردبیل

اجرای عملیات رمضان با محوریت «زندگی با آیه‌ها» در استان اردبیل

خلخال- مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: مبلغین در اجرای عملیات ماه رمضان بر محوریت «زندگی با آیه‌ها» توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده صبح دوشنبه در همایش طلایه‌داران تبلیغ در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی خلخال در سخنانی اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ایام پرفیض ماه مبارک رمضان، برنامه‌ریزی‌های لازم برای توسعه تعالیم قرآن در متن زندگی مردم انجام و محتوای تبلیغی تدوین شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به اولویت‌های تبلیغی در ماه رمضان اشاره کرد و افزود: پیوند دادن دل‌ها با قرآن از تأکیدات مهم مقام معظم رهبری در دیدار مسئولین سازمان تبلیغات اسلامی بود چنانکه ایشان همواره در عرصه تبلیغ دینی، بر محوریت قرآن تاکید ویژه دارند.

وی تبلیغ با محوریت «مقاومت و پیشرفت» را از دیگر اولویت‌های عملیات رمضان عنوان کرد و گفت: تعداد ۱۵۰ آیه تمدنی و ۳۰ آیه تبیین محور، در قالب پویش به‌صورت منابر کوتاه قرآنی تهیه و در قالب کتابچه تدوین شده که فایل این کتاب در اختیار مبلغین قرار می‌گیرد.

اجرای عملیات رمضان با محوریت «زندگی با آیه‌ها» در استان اردبیل

حجت‌الاسلام جعفرزاده به بحث بانوان در تبلیغ دینی اشاره و تاکید کرد: بانوان مبلغه باید از ظرفیت عظیم تبلیغی و معلمان مدارس در حوزه فرهنگی و قرآنی استفاده کنند.

وی گفت: در استان اردبیل تعداد ۳۰۰ نفر از بانوان مبلغه در قالب «اسما» و «صبرا» در سامانه ثبت شده‌اند که از نکات بسیار حائز اهمیت فرهنگی در امور بانوان است.

تهیه محتوای تبلیغی در قالب اشعار قرآنی عامل مؤثر در جذب جوانان به تعالیم قرآنی است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر بهره‌مندی از زبان هنر در تبلیغ و تبیین مفاهیم قرآنی، افزود: معانی آیات قرآن در قالب اشعار زیبا تدوین شده و در اختیار مبلغان عملیات رمضان قرار می‌گیرد.

وی گفت: متأسفانه زیبایی‌های قرآن به مردم بیان نشده که در این زمینه باید هم افزایی امامان جمعه، فرماندار و مسئولین ادارات و مبلغان بیش از پیش بود و توسعه آموزش‌ها در بین اقشار مختلف مدنظر باشد.

حجت الاسلام جعفرزاده اعزام ۵۰ مبلغ دینی از شهر مقدس قم به استان اردبیل در ماه رمضان خبر داد و افزود: با هدف پوشش تمامی روستاها و بخش‌های استان و توسعه شبکه تبلیغی در ماه رمضان، تعداد ۵۰ مبلغ از قم به استان اردبیل اعزام می‌شوند که با این تعداد، ۸۵۰ مبلغ در استان اردبیل در عملیات رمضان فعالیت خواهند کرد.

اجرای عملیات رمضان با محوریت «زندگی با آیه‌ها» در استان اردبیل

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: در راستای الگوگیری از مساجد جامعه‌پرداز، توسط فعالان مساجد، روحانیون و مبلغین، نرم افزار مساجد جامعه‌پرداز تدوین شده و در اختیار مبلغین قرار می‌گیرد.

وی از مبلغان خواست در کنار تبلیغ مفاهیم دینی به تبلیغ امر صرفه‌جویی نیز بپردازند و مردم را برای پیوستن به پویش «۲ درجه کمتر» دعوت کنند.

کد خبر 6381397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha