۸ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۱:۰۰

بازدید وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا از غرفه خراسان جنوبی

بازدید وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا از غرفه خراسان جنوبی

بیرجند- وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا از غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه بین‌المللی اکسپو ۲۰۲۵ که از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی تهران برپاست، بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا از غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه بین‌المللی اکسپو ۲۰۲۵ که از ۸ تا ۱۲ اردیبهشت در نمایشگاه بین‌المللی تهران برپاست، بازدید کرد.

این بازدید در پی تفاهم‌نامه اخیر میان ایران و تانزانیا برای تقویت روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور انجام شد.

در جریان این بازدید، وزیر تانزانیایی علاقه‌مندی خود را برای صادرات محصولات ایرانی به ویژه زعفران خراسان جنوبی به کشورش ابراز کرد.

وی تأکید کرد: محصولات باکیفیت ایرانی می‌توانند جایگاه ویژه‌ای در بازار تانزانیا پیدا کنند و از این پس می‌توانند در گسترش تجارت دوجانبه نقش موثری ایفا کنند.

هیئت خراسان جنوبی حاضر در نمایشگاه نیز از وزیر اقتصاد و سرمایه‌گذاری تانزانیا برای سفر به خراسان جنوبی و بررسی بیشتر فرصت‌های همکاری اقتصادی و تجاری دعوت به عمل آوردند.

این بازدید و تعاملات میان دو طرف، گامی مثبت در جهت تقویت روابط تجاری ایران با کشورهای آفریقایی به ویژه تانزانیا و ارتقای صادرات محصولات ایرانی به این کشورها به شمار می‌رود.

کد مطلب 6449780

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha