۵ خرداد ۱۴۰۴، ۱۰:۲۹

هیچ کس اجازه دخالت در انتصابات آموزش و پرورش را ندارد

هیچ کس اجازه دخالت در انتصابات آموزش و پرورش را ندارد

قزوین- مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در انتصابات با افراد مطلع مشورت خواهم کردم ولی به هیچ کس اجازه دخالت در انتصابات نخواهم داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسنعلی اصغری صبح دوشنبه در جلسه شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش قزوین با اشاره به اهمیت رعایت قوانین و شیوه‌نامه‌ها بویژه در مباحث مالی گفت: لازم است در راستای قانون‌مداری تمامی مدیران، هزینه‌کردهای مدارس را طبق آئین‌نامه‌های مالی انجام دهند تا از بروز مشکلات احتمالی نیز جلوگیری شود.

وی افزود: عدم واگذاری فضاهای ورزشی بدون قرارداد نیز از نکاتی است که تمامی مدیران باید در دستور کار خود قرار دهند.

اصغری همچنین با تاکید بر فعال‌سازی میزخدمت ادارات نواحی و مناطق خواستار تکریم ارباب رجوع و پیگیری و حل مشکلات آنان شد.

مدیرکل آموزش و پرورش قزوین در ادامه با مهم خواندن بحث مشورت در انتصابات تاکید کرد: در انتصابات با افراد مطلع مشورت خواهم کرد ولی به هیچکس اجازه دخالت در انتصابات نخواهم داد.

وی تاکید کرد: مدیران و رؤسای نواحی و مناطق نیز در انتصابات خود دارای اختیارات لازم هستند.

این مسئول از آغاز فرایند ثبت‌نام متقاضیان مدیریت مدارس خبر داد و خاطرنشان کرد: متقاضیان مدیریت مدارس و مراکز آموزشی تربیتی دارای شرایط می‌توانند طی فرآیند انتخاب و انتصاب مدیران از تاریخ ۱۴۰۴/۲/۳۰ لغایت ۱۴۰۴/۳/۱۵ با مراجعه به سامانه my.medu.ir درخواست خود را ثبت کنند؛ ثبت نام در سامانه مذکور الزامی و انتصاب خارج از فرآیند امکان پذیر نمی‌باشد.

کد خبر 6479488

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha