۲ تیر ۱۴۰۴، ۹:۴۸

عملیات‌هایی قدرتمند با عواقبی سنگین در انتظار آمریکا است

عملیات‌هایی قدرتمند با عواقبی سنگین در انتظار آمریکا است

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: نیروهای مسلح ایران با عملیات‌هایی قدرتمند و هدفمند، عواقبی سنگین، پشیمان‌کننده و غیرقابل پیش‌بینی برای آمریکا رقم خواهند زد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ دوم پاسدار ابراهیم ذوالفقاری سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا گفت: عملیات‌هایی قدرتمند با عواقبی سنگین در انتظار آمریکا است.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّکُمْ

آمریکای جنایت‌کار، در ادامه حمایت‌های همه‌جانبه خود از تجاوزگری رژیم صهیونیستی با نقض آشکار حاکمیت جمهوری اسلامی ایران، به‌صورت مستقیم وارد جنگ با ایران شد و به خاک مقدس ایران تجاوز کرد.

این اقدام خصمانه، با هدف احیای رژیم در حال مرگ صهیونیستی صورت گرفت؛ اما نه‌تنها بی‌ثمر بود، بلکه موجب گسترش دایره اهداف مشروع و متنوع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران خواهد شد، و زمینه‌های گسترش جنگ در منطقه را فراهم می‌کند.

به شما اطمینان می‌دهیم که با این تجاوز، عقربه‌های ساعت به سود شما نخواهد چرخید. رزمندگان اسلام، در پاسخ به این جنایت، با عملیات‌هایی قدرتمند و هدفمند، عواقبی سنگین، پشیمان‌کننده و غیرقابل پیش‌بینی برای شما رقم خواهند زد.

ان‌شاءالله.

کد خبر 6508912

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۲
      0 0
      کلمه "عملیات" در زبان فارسی هم به صورت جمع و هم به صورت مفرد به کار می‌رود. در واقع، "عملیات" جمع "عملیة" (به معنی کار یا عمل) است، اما در فارسی به عنوان مفرد هم به کار می‌رود و برای اشاره به یک کار یا اقدام خاص نیز استفاده می‌شود. بنابراین، اگر منظور شما "یک کار" است، می‌توانید از "عملیات" به صورت مفرد استفاده کنید. اگر منظور شما "چند کار" یا "اقدامات" است، باز هم می‌توانید از "عملیات" استفاده کنید.