۱۶ تیر ۱۴۰۴، ۱۲:۴۳

آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد در استان مرکزی در سایه مهر حسینی

آزادی ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد در استان مرکزی در سایه مهر حسینی

اراک - مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان مرکزی گفت: ۱۸ زندانی جرائم غیرعمد این استان در سایه مهر حسینی آزاد شدند.

حسین بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به نقش مهم فرهنگ گذشت و مصالحه در کاهش جمعیت کیفری گفت: در سایه مهر حسینی برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد استان مرکزی در مجموع حدود ۲۱۶ میلیارد ریال نیز با برگزاری جلسات صلح و سازش و جلب رضایت شکات حاصل شد که این رقم معادل حدود ۱۲ درصد از کل بدهی‌ها است که تنها با رأفت و بخشندگی ممکن شد.

مدیر نمایندگی ستاد مردمی دیه استان مرکزی گفت: از مجموع ۱۸ مددجوی آزاد شده، ۹ نفر به دلیل بدهی‌های مالی، ۷ نفر به دلیل محکومیت مهریه و ۲ نفر نیز بابت نفقه در زندان بودند و مجموع بدهی این افراد بیش از یک‌هزار و ۸۳۱ میلیارد و ۷۹۰ میلیون ریال بود.

بیگی گفت: بخش اعظم این رقم، یعنی بیش از یک هزار و ۵۸۰ میلیارد ریال، با موافقت محاکم قضائی از طریق پذیرش اعسار تأمین شد و این همکاری قضات مسیر آزادی این افراد را بسیار هموار کرد.

وی ادامه داد: در قالب این پویش، که با استقبال خوب مردم استان همراه بود، بیش از ۱۲ میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال به صورت بلاعوض از سوی خیران و نیکوکاران پرداخت شد همچنین ۱۲.۵ میلیارد ریال از طریق وام بانکی و بیش از ۵ میلیارد ریال نیز توسط خانواده‌های مددجویان تأمین شد.

مدیر ستاد دیه استان مرکزی افزود: این آزادی‌ها، تنها پایان یک دوره حبس نیست این یک آغاز است؛ آغازی برای فرزندی که پدرش به خانه بازمی‌گردد، برای مادری که از رنج دوری نجات می‌یابد، و برای خانواده‌ای که دوباره روی پای خود می‌ایستد.

بیگی با اشاره به عملکرد سال جاری ستاد گفت: ز ابتدای سال تاکنون، آزادی ۸۴ زندانی در استان مرکزی محقق شده و امیدواریم با ادامه حمایت مردم و نهادهای مسئول، بتوانیم در آینده گام‌های بزرگ‌تری برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد برداریم.

کد خبر 6522517

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha