۲۰ تیر ۱۴۰۴، ۹:۳۸

هشدار نسبت به تغییر غیرمجاز کاربری مزارع در چمستان

هشدار نسبت به تغییر غیرمجاز کاربری مزارع در چمستان

نور- دادستان چمستان نسبت به تغییر غیرمجاز کاربری در مزارع این بخش هشدار داد و آن را تهدیدی برای امنیت غذایی ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن‌زاده صبح جمعه در حاشیه بازدید از روستاهای چمستان تغییر کاربری اراضی را تهدیدی برای امنیت غذایی دانست و گفت: این بازدید با هدف نظارت مستقیم بر روند ساخت و سازها و شناسایی موارد تخلف در تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی صورت گرفت.

وی افزود: در این بازدید، موارد متعددی از ساخت و سازهای غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی شناسایی و دستورات لازم جهت پیگیری و برخورد قانونی با متخلفان صادر شد.

دادستان چمستان بر لزوم تشدید نظارت‌ها و برخورد قاطع با متخلفان تاکید کرد و افزود: تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی، تهدیدی جدی برای امنیت غذایی و توسعه پایدار منطقه است و دستگاه قضائی با قاطعیت با این پدیده برخورد خواهد کرد.

وی همچنین از همکاری و تعامل دستگاه‌های ذیربط در این زمینه قدردانی کرد و یادآور شد: این بازدید نشان از عزم جدی دستگاه قضائی و سایر نهادهای مسئول برای مقابله با پدیده تغییر کاربری غیرمجاز در چمستان دارد و انتظار می‌رود با تداوم این اقدامات، شاهد کاهش چشمگیر این تخلفات در منطقه باشیم.

کد خبر 6526256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha