تبریز - خبرگزاری مهر: دبیر حزب اسلامی کار تبریز گفت: بیش از نیمی از کاندیداهای مورد حمایت حزب اسلامی کار آذربایجان شرقی در انتخابات مجلس هشتم موفق به کسب آرای لازم شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز ، دکتر رضا عظیم آذری ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: با نهایی شدن نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندوره ای خبرگان رهبری در آذربایجان شرقی بیش از نیمی از 17 کاندیدای مورد حمایت این حزب در استان یا انتخابت شده یا به مرحله دوم راه یافته اند.

وی با اشاره به اینکه آیت الله دکتر هاشم هاشم زاده هریسی، کاندیدای مورد نظر این حزب با کسب آرای لازم از آذربایجان شرقی به مجلس خبرگان رهبری راه یافت، افزود: کاندیداهای مورد حمایت حزب اسلامی کار در انتخابات مجلس هشتم نیز شامل دکتر مسعود پزشکیان از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو، دکتر سلمان خدادادی از حوزه انتخابیه ملکان و دکتر یوسف نجفی از حوزه انتخابیه مراغه، عجبشیر و سراجو به مجلس شورای اسلامی راه یافتند.

آذری با اشاره به حوزه های انتخابیه ای که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است، افزود: از کاندیداهای مورد حمایتی این حزب در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو آقایان مهندس رضا رحمانی، دکتر شکور اکبرنژاد و حجت الاسلام هادی غفاری ، در حوزه انتخابیه سراب مهندس مجید نصیرپور سردهایی در حوزه انتخابیه شبستر مهندس کریم غیاثی و در حوزه انتخابیه میانه، مهندس سید حسین هاشمی و مهندس محمد مددی به دور دوم راه یافته اند.

دبیر حزب اسلامی کار تبریز همچنین با اشاره به روند برگزاری انتخابات در استان آذربایجان شرقی گفت: قطعا برگزاری انتخاباتی مهمی چون خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی حساسیت های خاص خود را دارد و لازم است دست اندرکاران برگزاری و ناظرین برگزاری انتخابات با دقت لازم تمامی مسائل و حواشی انتخابات را در نظر داشته باشند.

وی در ادامه با اشاره به شیوه تبلیغات انتخابات دوره هشتم مجلس شورای اسلامی گفت: به نظر می رسد علی رغم آنکه شیوه کنونی تبلیغات کاندیداها به لحاظ دارا بودن برخی ویژگیها مورد اقبال مردم قرار گرفته اما باید در نظر داشت که برای معرفی صحیح کاندیداها لازم است شیوه های جایگزین مناسب دیگری مشخص شود.

عظیم آذری اظهار امیدواری کرد: با رفع برخی ابهامات قانونی موجود به نحو مقتضی روند فعالیتهای تبلیغاتی کاندیداهای حضور در مجلس شورای اسلامی به شکلی فراگیرتر انجام پذیرد.

وی با قدردانی از حضور مردم در انتخابات 24 اسفندماه تاکید کرد: مردم غیور آذربایجان شرقی با حضوری منسجم تر در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و با انتخاب نمایندگان اصلح و شایسته در تشکیل مجلسی کارآمد و موثر ایفای نقش خواهند کرد.

کد خبر 655970

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha