پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ اسفند ۱۳۸۶، ۱۵:۴۳

با ابلاغ داوودی صورت گرفت؛

اصلاح 2 مصوبه و یک آئین نامه

اصلاح چند مصوبه و یک آئین ‌نامه توسط معاون اول رئیس جمهوری جهت انجام ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه شورای اطلاع رسانی دولت، هیئت ‌وزیران در جلسه دوازدهم اسفندماه 86 بنا به پیشنهاد وزارت مسکن و شهرسازی و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی، تصویب کرد تا در ماده (31) آئین ‌نامه اعطای تسهیلات مسکن و نوسازی و بهسازی مسکن روستایی، موضوع تصویب ‌نامه شماره17492/ت34916هـ مورخ 24/2/1385 عبارت "دویست هزار واحد مسکونی روستایی" به عبارت "300هزار واحد مسکونی روستایی برای افراد ساکن در روستا یا افرادی که بخواهند ساکن روستا شوند" اصلاح می شود.

این اصلاحیه به وزارت مسکن و شهرسازی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، معاونت برنامه ‌ریزی و نظارت رئیس ‌جمهور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران جهت اجرا ابلاغ شده است.

هیئت وزیران همچنین در جلسه مورخ 12/12/1386 بنا به پیشنهاد شماره 182479ـ60 مورخ 30/11/1386 وزارت صنـایع و معادن و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نمود: متن زیر به عنوان بند (7) به تصویب ‌نامه شماره 175124/ت34657هـ مورخ 28/12/1385 اضافه می ‌شود؛ این تصویب ‌نامه از تاریخ ابلاغ تصویب ‌نامه شماره 1907/ت30370هـ مورخ 2/2/1383 لازم‌الاجرا است.

این اصلاحیه نیز به معاونت برنامه ‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صنایع و معادن جهت اجرا ابلاغ شده است.

همچنین هیئت وزیران در جلسه مورخ 12/12/1386 با توجه به نظر رئیس مجلس شورای اسلامی، موضوع نامه شماره 125233/10537هـ/ب تصویب نمود؛ در بند (1) تصویب نامه شماره57230/ت37268هـ مورخ 16/4/1386 واژه "خدمه" حذف و در بند (2) بعد از عبارت "میزان تخفیف برای ارزاق عمومی" عبارت " که برای مصارف شخصی وارد کشور می ‌شود"، اضافه می ‌گردد.

این اصلاحیه هم به وزارت بازرگانی، وزارت تعاون، وزارت کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی  جهت اجرا ابلاغ شده است. 

کد خبر 656076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha