۶ شهریور ۱۴۰۴، ۱:۳۹

ایران محور دیدار وزیران امور خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی

ایران محور دیدار وزیران امور خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی

وزیران امورخارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی در واشنگتن درباره موضوعات مختلفی از جمله ایران و کشور مستقل فلسطین دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، «گدعون ساعر» در دیدار با مارکو روبیو وزیر امورخارجه آمریکا در واشنگتن مدعی شد: هیچ‌گاه دولتی به نام فلسطین تشکیل نخواهد شد.

از سوی دیگر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرد در این دیدار، دو طرف ضمن بررسی تحولات جنگ غزه پیش از برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل، درباره پرونده ایران و راه‌های همکاری واشنگتن و تل‌آویو برای مقابله با آنچه «تهدیدات ایران» ادعا شده، گفت‌وگو کردند.

همچنین ساعر از مواضع آمریکا در حمایت از رژیم صهیونیستی تشکر کرد.

کد خبر 6572734

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • احمدخداجو IR ۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۰۶
      0 0
      شما در جایگاهی نیستید که بخواهید در مورد غزه و تشکیل کشور مستقل فلسطین و ایران قضاوت کنید.به امید اینکه ان شاالله شما صهیونیست‌ها از فلسطین خارج شوید و کشور مستقل فلسطین قوی تشکیل شود آن روز نزدیک است.