۱۶ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۱۲

آماده‌سازی ۱۰ سالن سینما در برج میلاد به عنوان کاخ جشنواره فجر

آماده‌سازی ۱۰ سالن سینما در برج میلاد به عنوان کاخ جشنواره فجر

مدیرعامل شرکت برج میلادتهران گفت:چند سالن دربرج میلاد با۷۰۰صندلی بدون استفاده بودند که تا ماه آینده در قالب ۱۰سالن سینما به بهره‌برداری خواهد رسید و به عنوان کاخ جشنواره استفاده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس حیدری مدیرعامل شرکت برج میلاد تهران در سیصد و هشتاد و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت نگهداشت برج میلاد، اظهار کرد: سه فاز برای برج میلاد پیش‌بینی شده بود که در فاز اول ۷۰ درصد در اختیار مردم قرار گرفته و ۳۰ درصد همچون تکمیل پارکینگ‌ها باقی مانده است. فاز دوم نیز مربوط به پلازای شهری و فاز سوم جابجایی اماکن همجوار بوده است.

وی افزود: در نگهداشت برج اقدامات خوبی صورت گرفته است. تنها یک آسانسور برج میلاد در ایام کرونا فعالیت می‌کرد و نیروهای انسانی جابجا شده بودند و نیرویی تحت عنوان لیدر نداشتیم که این روند اصلاح شد و آسانسورها فعال هستند.

حیدری با اعلام اینکه گود پرخطر برج میلاد ایمن سازی و پارکینگ پنج طبقه در آن احداث شد، خاطرنشان کرد: چند سالن در برج میلاد با ۷۰۰ صندلی بدون استفاده بودند که تا ماه آینده در قالب ۱۰ سالن سینما به بهره برداری خواهد رسید و به عنوان کاخ جشنواره فجر در خدمت هنرمندان و اهالی رسانه خواهد بود.

وی همچنین تصریح کرد: در سازه برج میلاد نیز موکت‌ها که باید از استاندارد مشخصی برخوردار باشند، پس از ۱۵ سال تغییر کردند.

کد خبر 6715447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha