۱۹ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۲۷

روایت مهر از خسارت زدن آشوب‌گران به اماکن و امکانات عمومی در بندرعباس

روایت مهر از خسارت زدن آشوب‌گران به اماکن و امکانات عمومی در بندرعباس

بندرعباس- جمعه شب عده‌ای آشوبگر با اقدام تخریب گرانه به اماکن و امکانات عمومی شهر بندرعباس آسیب وارد کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه پنج شنبه گروه‌های چند نفره در اطراف خیابان‌های اصلی، پارک‌ها و بوستان‌ها و کوچه‌ها جمع شده بودند و رفته رفته خود را به خیابان‌های اصلی و محل‌های وعده شده برای تجمع رساندند و از ساعت ۸ شب تجمع و حرکت افراد آغاز شد به طوری که یک لاین از بلوار امام خمینی (ره) به طور کامل بسته شد و رفته رفته با توسل به رفتارهای هیجانی و شعارهای هنجار شکن، حرکت اعتراضی به آشوب کشیده شد.

در برخی نقاط عده‌ای اقدام به آتش زدن درخت کردند.

عده‌ای نیز با سنگ به خودروهای عبوری حمله کرده و به آن‌ها آسیب می‌زدند.

کم کم با شکستن درختان و آوردن آن به وسط خیابان از دوربرگردان بلوار امام خمینی به اتوبوسرانی راه حرکت خودروها بسته شد.

سطل آشغال‌ها و دوربین‌های شهری آتش زده شد و به تمثال شهدای وسط خیابان جسارت شد و دکه‌ها و ایستگاه‌های اتوبوس نیز به آتش کشیده شد.

در چهارراه فاطمیه بندرعباس آشوبگران تلاش‌هایی برای حمله به بانک‌ها انجام دادند و چندین بانک در این محدوده خسارت‌هایی را متوجه شدند.

دکه پلیس چهارراه مرادی بندرعباس نیز به آتش کشیده شده و کاملاً در آتش سوخت.

بانک سپه در چهارراه مرادی بندرعباس نیز مورد حمله واقع شد و بخشی از نمای بانک در آتش سوخت.

در برخی نقاط نیز آشوبگران تلاش کردند تا به کلانتری‌ها وارد شوند.

آشوبگران تلاش کرده‌اند که کنترل برخی نقاط و اماکن را بر عهده بگیرند.

هنوز از جزئیات خسارات دقیقی منتشر نشده است.

کد خبر 6718064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha