۲۴ دی ۱۴۰۴، ۹:۵۴

آغاز پروژه خط دوم متروی قم با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان

آغاز پروژه خط دوم متروی قم با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان

قم- شهردار قم با اشاره به آغاز خط دوم مترو پس از سال‌ها وقفه تصریح کرد: قرارداد این پروژه با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرامرز عظیمی شهردار کلانشهر قم در دیدار با آیت‌الله محسن اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری، با تأکید بر نقش مردم در مدیریت محلات اظهار کرد: باید از ظرفیت‌های مردمی غفلت نکنیم و مدیریت شهری را با مشارکت شهروندان پیش ببریم.

وی با اشاره به روند اجرای پروژه‌های عمرانی افزود: امروز شاهد پیشرفت چشمگیر پروژه‌هایی هستیم که برخی از آن‌ها بیش از دو سال نیمه‌کاره رها شده بود. شهر باید بر اساس نیاز مردم ساخته شود و رویکرد مدیریت شهری، انسان‌محور و با اولویت عابر پیاده باشد.

شهردار قم در ادامه با اشاره به وضعیت مترو قم گفت: فاز نخست مترو با پیشرفت ۹۹ درصدی سال‌ها به دلیل نبود واگن متوقف مانده بود، اما با توجه به توان داخلی کشور در تولید واگن، در ابتدای مسئولیتم دستور انعقاد قرارداد ساخت سه رام قطار با شرکت ایرانی و در راستای حمایت از تولید داخلی صادر شد.

عظیمی خاطرنشان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، این واگن‌های داخلی تا ابتدای سال ۱۴۰۵ آماده شده و بر روی خط مترو قم قرار خواهند گرفت تا فاز نخست این پروژه مهم شهری به بهره‌برداری برسد.

وی افزود: در کنار تمرکز بر تولید داخلی، قرارداد پیشین با شرکت پوژن چین که از سال‌های گذشته از طریق وزارت کشور منعقد شده بود نیز فعال شده و پیش‌پرداخت آن تأمین شده است و در حال حاضر منتظر تأیید طرف چینی برای واریز مبلغ هستیم.

شهردار قم با اشاره به آغاز خط دوم مترو پس از سال‌ها وقفه تصریح کرد: قرارداد این پروژه با اعتباری بالغ بر هزار میلیارد تومان منعقد شده و برای افزایش سرعت عملیات اجرایی، چهار دستگاه حفار TBM پیش‌بینی شده که تاکنون دو دستگاه وارد قم شده و دو دستگاه دیگر نیز طی هفته‌های آینده وارد خواهد شد.

عظیمی با تأکید بر اهمیت حفظ هویت تاریخی شهر قم گفت: بافت تاریخی و قدیمی قم، هویت این شهر است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت. نسل جدید باید در این بافت قدم بزند، نفس بکشد و بداند در شهری زندگی می‌کند که دارای میراثی با قدمت هفت هزار سال است؛ ازاین‌رو حفظ بافت تاریخی از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری به شمار می‌رود.

وی با اشاره به لزوم تقویت حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه در هسته مرکزی شهر بیان کرد: در همین راستا قرارداد خرید ۵۰ دستگاه اتوبوس ۱۲ متری به ارزش حدود ۵۰۰ میلیارد تومان منعقد شده که پیش‌پرداخت آن نیز واریز شده و فاز نخست این اتوبوس‌ها تا پایان ماه جاری به ناوگان حمل‌ونقل عمومی قم اضافه خواهد شد.

شهردار قم در پایان با اشاره به تعامل مثبت میان مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر قم گفت: خوشبختانه هر ۱۳ عضو شورای اسلامی شهر با نگاهی تعاملی و همدلانه در کنار شهرداری قرار دارند و این انسجام و همراهی، بستر مناسبی برای اتخاذ تصمیمات مؤثر در راستای رفاه و رضایت شهروندان فراهم کرده است.

کد خبر 6721288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha