۲۷ دی ۱۴۰۴، ۱۶:۰۷

عباسی: آب سد بوکان به ۷۳ میلیون متر مکعب رسید

عباسی: آب سد بوکان به ۷۳ میلیون متر مکعب رسید

ارومیه - مدیر امور آب بوکان گفت: از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۴۰ میلیون مترمکعب به سد شهید کاظمی این شهرستان اضافه شده و حجم فعلی را به بیش از ۷۳ میلیون مترمکعب رسانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عباسی در این زمینه افزود: در حال حاضر دبی ورودی آب به مخزن سد شهید کاظمی این شهرستان به ۳۰ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

وی بیان کرد: باوجود بارش‌های اخیر حجم ذخیره سد شهید کاظمی اکنون ۷۳.۳ میلیون مترمکعب است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸۰ میلیون مترمکعب کاهش دارد.

مدیر امور آب بوکان گفت: تراز فعلی سد شهید کاظمی این شهرستان نیز به هزار و ۴۰۳ متر رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۶ متر کمتر است.

عباسی تصریح کرد: در حال حاضر خروجی سد برای تامین مصارف آشامیدنی ۵.۷۶ مترمکعب بر ثانیه است، در حالی که سال گذشته این رقم ۹.۲ مترمکعب بر ثانیه ثبت شده بود.

وی با اشاره به اهمیت این سد در تامین آب منطقه افزود: سد شهید کاظمی منبع تأمین آب ۲۳ شهر و بیش از ۱۳۰ روستا در سه استان کشور است و نقش حیاتی در پایداری تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی دارد.

کد خبر 6723394

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha