به گزارش خبرگزاری مهر، احد بهجت حقیقی، صبح پنجشنبه در نشست با مدیران ستادی و شهرستانی این سازمان، تصریح کرد: به منظور بهبود طرح کارآمدسازی یارانه ها بایستی نقاط قوت و ضعف بررسی و در این راستا تعامل دوسویه با جامعه برقرار شود، بنابراین تیم رسانه ای قوی در کنار خود داشته باشید.
به گفته وی؛ مخاطب شناسی، مدیریت احساسات و تنویر افکار عمومی با صداقت و شفافیت از نکات ضروری برقراری ارتباط موثر با افراد جامعه می باشد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به وظیفه جهاد کشاورزی در تامین امنیت غذایی و رصد بازار نیز اشاره کرد و افزود: با تمام توان برای تامین معیشت مردم وارد میدان شوید.
دشمن از دو جبهه رسانه و اقتصاد وارد عمل شد
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: اگرچه دشمن به هدف اصلی ترسیم شده برای تحریم و جنگ اقتصادی که فروپاشی ایران بوده دست نیافت اما برای برهم زدن آرامش کشور از دو جبهه رسانه و اقتصاد وارد عمل شده است.
وی تصریح کرد: با شناسایی ظرفیتهای شهرستانها، تسهیل در فرآیند سرمایهگذاری صورت گیرد و چالشهای بخش کشاورزی را با ترغیب سرمایهگذاران خارجی تبدیل به فرصتی برای رونق تولید و سرمایه کنید.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس همچنین به اهمیت موضوع رسانه پرداخت و افزود: روابط عمومی یکی از کلیدیترین بخشهای سازمان است که با به کارگیری افراد متخصص و توانمند باعث پوششدهی بهتر خبرها میشوند قبل از اینکه دشمنان بیگانه فرصت پیدا کنند اخبار را به غلط به دست مردم برساند.
بهجت حقیقی با بیان اینکه تامین امنیت غذایی به عنوان وظیفه اصلی جهاد کشاورزی است، افزود: تنظیم بازار بایستی با مدیریت تولید و عرضه صورت گیرد.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با بیان اینکه کشور در جنگ اقتصادی به سر می برد از مسئولین خواست که تلاش خود را دو برابرکنند تا از این مرحله با صلابت عبور کنیم.


نظر شما