۵ بهمن ۱۴۰۴، ۱۱:۱۰

صرفه‌جویی ١٠ درصدی مردم پایداری انرژی را تضمین می‌کند

صرفه‌جویی ١٠ درصدی مردم پایداری انرژی را تضمین می‌کند

کرج - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز گفت: صرفه‌جویی ١٠ درصدی مردم پایداری انرژی را تضمین می‌کند و تامین برق پایدار و مستمر به مشارکت مردم بستگی دارد.

مسعود خواجه‌وند در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با توجه به سرمای هوا و بارش نعمت الهی، میزان مصرف انرژی در کشور و به تبع آن در استان البرز روند افزایشی گرفته است.

وی افزود: به همین منظور هم شهروندان البرزی نیز، با ۱۰ تا ۱۵ درصد صرفه جویی در مصرف برق و گاز به تأمین برق پایدارتر در روزهای پیش رو کمک نمایند تا منازل شهروندان گرم و روشن بماند و همگی از زیبایی‌های زمستان بهره‌مند شویم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز با تاکید بر خاموش کردن لامپ‌های اضافی و لوازم برقی غیرضروری، گفت: تامین برق پایدار و مستمر به صرفه‌جویی مردم در انرژی بستگی دارد و امر مهمی در کاهش صرفه جویی تلقی می شود.

خواجه‌وند در پایان با بیان اینکه شرکت توزیع نیروی برق البرز همواره در جهت آسایش مردم گام برمی‌دارد می دارد، متذکر شد: در حال حاضر این شرکت بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک در سطح استان البرز دارد.

کد خبر 6729922

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha