۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۲۰:۴۶

مقاتلی: جوانان نخبه شهرستان دشتی حمایت می شوند

مقاتلی: جوانان نخبه شهرستان دشتی حمایت می شوند

بوشهر- فرماندار دشتی با اشاره به لزوم حمایت از استعدادها گفت: جوانان نخبه شهرستان دشتی حمایت می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی عصر دوشنبه با حضور در شهر کاکی با یکی از مددجویان بهزیستی دیدار و از افتخارآفرینی فرزندان این خانواده قدردانی کرد و افتخارآفرینی فرزندان شهرستان و بخش کاکی را علی‌رغم همه محدودیت‌ها، مایه مباهات و افتخار دانست.

فرماندار دشتی اظهار داشت: این موفقیت‌ها نشان‌دهنده ظرفیت بالای انسانی و نقش مؤثر خانواده‌ها در پرورش استعدادها است.

وی با قدردانی از حمایت‌ها و همراهی خانواده این عزیز افزود: صبر، تلاش و پشتیبانی خانواده‌ها در کنار حمایت‌های مجموعه بهزیستی، زمینه‌ساز رشد و موفقیت فرزندان تحت پوشش این نهاد حمایتی شده است.

فرماندار دشتی همچنین از خدمات و تلاش‌های مجموعه بهزیستی در حمایت از مددجویان و توانمندسازی آنان تقدیر کرد و بر تداوم حمایت‌ها و توجه ویژه به اقشار تحت پوشش تأکید نمود.

کد خبر 6744446

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha