۹ اسفند ۱۴۰۴، ۹:۴۹

براتی‌زاده: اجرای نهضت زندگی با آیه‌ها ضرورت جدی جامعه است

براتی‌زاده: اجرای نهضت زندگی با آیه‌ها ضرورت جدی جامعه است

بجنورد- رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی گفت: تعمیق فرهنگ قرآنی و آشنایی نسل جوان با مفاهیم این کتاب آسمانی راهکار مؤثری برای پیشگیری از آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی است.

حجت‌الاسلام رضا براتی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخی بی‌حرمتی‌های اخیر نسبت به قرآن کریم اظهار کرد: بخشی از این اقدامات ناشی از جهل، ناآگاهی و عدم شناخت صحیح از معارف قرآن کریم است و نشان می‌دهد در حوزه تبیین و معرفی عمیق آموزه‌های قرآنی نیازمند تلاش بیشتری هستیم.

وی با بیان اینکه جوانان بخش مؤثر و آینده‌ساز جامعه هستند، افزود: در برخی موارد نتوانسته‌ایم ارتباطی عمیق، جذاب و اثرگذار میان نسل جوان و مفاهیم قرآن برقرار کنیم و گاهی برخی برنامه‌ها به صورت کلیشه‌ای اجرا شده که نتیجه مطلوبی در پی نداشته است.

رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی ادامه داد: نهضت ملی «زندگی با آیه‌ها» می‌تواند زمینه‌ای برای بازنگری در شیوه‌های ترویج فرهنگ قرآنی باشد تا جامعه با شناخت صحیح و کاربردی از آموزه‌های قرآن، آن را در زندگی فردی، اجتماعی و حتی عرصه‌های مدیریتی و سیاسی به کار گیرد.

حجت‌الاسلام براتی‌زاده با اشاره به نقش دستگاه‌های فرهنگی در این زمینه تصریح کرد: اگر فعالیت‌های فرهنگی عمیق، مستمر و هدفمند انجام شود، بسیاری از انحرافات و رفتارهای ناشی از ناآگاهی شکل نخواهد گرفت و شاهد چنین اتفاقاتی نخواهیم بود.

وی تصریح کرد: امروز با توجه به شرایط پیچیده فضای مجازی و تأثیرگذاری جریان‌های بیرونی، لازم است برنامه‌های فرهنگی با رویکردی نو، اقناعی و متناسب با نیاز نسل جوان طراحی شود تا زمینه سوءاستفاده بدخواهان فراهم نشود.

رئیس کل دادگستری خراسان‌شمالی در پایان تأکید کرد: اجرای دقیق و گسترده نهضت «زندگی با آیه‌ها» می‌تواند گامی مؤثر در تقویت بصیرت دینی، انس بیشتر با قرآن و کاهش آسیب‌های فرهنگی در جامعه باشد.

کد مطلب 6761806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha