۹ اسفند ۱۴۰۴، ۲۱:۴۵

دستگاه‌های اجرایی هرمزگان تا اطلاع ثانوی دور کار شدند

دستگاه‌های اجرایی هرمزگان تا اطلاع ثانوی دور کار شدند

بندرعباس- معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار هرمزگان از دور کار شدن دستگاه‌های اجرایی هرمزگان تا اطلاع ثانوی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رضا پاکروان با اشاره به حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار بر علیه کشورمان، اظهار کرد: بر اساس تصمیم اتخاذ شده و با تأیید استاندار هرمزگان، از روز یکشنبه ۱۰ اسفند ماه کلیه دستگاه‌های اجرایی دور کار شدند.

معاون استاندار هرمزگان بیان کرد: با تأکید بر اینکه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به هیچ عنوان با وقفه یا خللی مواجه نگرد؛ مراکز درمانی، دستگاه‌های امدادرسان و شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله آتش‌نشانی‌ها، اتفاقات برق، آب و گاز، امداد جاده‌ای و سایر خدمات عمومی، همچنین پاسگاه‌های نظامی و انتظامی، واحدهای عملیاتی دستگاه‌های مشمول ماده ۱۲ قانون و امور گمرکی و نیز نیروهای نوبت‌کاری و شیفت‌گردان، مطابق با تصویب‌نامه شماره ۲۴۳۱۸۷/ت۶۱۰۱۱هـ مورخ ۲۸/۱۲/۱۴۰۱ هیئت وزیران فعالیت خواهند کرد.

کد مطلب 6762266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha