۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۶:۲۹

دور جدید مذاکرات هسته ای ؛

هیئت 3 نفره آژانس فردا در تهران / مذاکرات تا چهارشنبه ادامه می یابد

هیئت 3 نفره آژانس فردا در تهران / مذاکرات تا چهارشنبه ادامه می یابد

سومین دور از نشست های هیئت های فنی ایران و آژانس بعد از قطعنامه 1803 شورای امنیت ، فردا در تهران آغاز خواهد شد .

به گزارش خبرنگار مهر، هیئتی 3 نفره از آژانس بین المللی انرژی اتمی به سرپرستی هرمان ناکارت  رئیس بخش اجرایی پادمان آژانس و دو کارشناس فنی بامداد فردا وارد تهران خواهند شد .

این هیئت 11 اردیبهشت ماه دور دوم گفتگوهای خود با هیئت ایرانی به سرپرستی علی اصغر سلطانیه نماینده ایران و در آژانس بین المللی اتمی ، محمد سعیدی معاون سازمان انرژی اتمی و کارشناسان فنی این سازمان را پس از 3 روز نشست عصرانه به پایان برده بود .

دور نخست گفتگوهای این هیئت ها دوم اردیبهشت و با حضور اولی هاینونن معاون امور پادمانهای آژانس در تهران آغاز شده بود .

ایران سال گذشته در قالب طرح اقدام کلیه ابهامات آژانس بین المللی انرژی اتمی از برنامه هسته ای خود را رفع نمود و مدیر کل آژانس درگزارش خود بر این امرصحه گذاشت، با این حال شورای امنیت سازمان ملل تحت فشارها والقائات آمریکا و همپیمانانش قطعنامه 1803 را به تصویب رساند و در آن خواستار پاسخ ایران به اتهامات و ادعاهایی واهی درباره برنامه موشکی و هسته ای ایران شد .

ایران پیشتر طبق توافق با آژانس ارزیابی خود از این اتهامات را اعلام کرده و آن را بی پایه خواند بود با این حال تهران اعلام کرده است همواره برای پاسخ گویی به سئوالات فنی آژانس همانند همه اعضای این نهاد بین المللی آمادگی دارد .

باتوجه به برگزاری جلسه شورای حکام در2 ژوئن (13 خرداد) محمد البرادعی مدیرکل آژانس موظف است تا اواسط ماه می (اواخر اردیبهشت) گزارشات خود را برای مسائل مختلف موجود در دستور کار آژانس از جمله موضوع هسته ای ایران  ارائه کند .  

کد خبر 681235

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha