۱۹ خرداد ۱۴۰۵، ۲۰:۳۸

جمع آوری ۲۵ معتاد متجاهر و دستگیری ۱۸ خرده‌فروش مواد مخدر در پیشوا

جمع آوری ۲۵ معتاد متجاهر و دستگیری ۱۸ خرده‌فروش مواد مخدر در پیشوا

پیشوا- فرمانده انتظامی پیشوا از جمع آوری ۲۵ معتاد متجاهر و دستگیری ۱۸ خرده‌فروش مواد مخدر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ سید اکبر عربی، شامگاه سه شنبه از اجرای عملیات ضربتی و غافلگیرانه در شب گذشته توسط ماموران پلیس خبر داد و گفت: مأموران کلانتری ۱۲ طاق سپهر طی یک اقدام اطلاعاتی و عملیاتی هماهنگ، موفق به دستگیری ۱۸ نفر خرده‌فروش حرفه‌ای مواد مخدر شدند.

وی اضافه کرد: در این عملیات، همچنین ۲۵ نفر معتاد متجاهر جمع‌آوری و به مراکز بازپروری هدایت شدند.

فرمانده انتظامی پیشوا افزود: از متهمان مجموعاً نزدیک به نیم کیلو انواع مواد مخدر کشف که بخش قابل‌توجهی از آن را مواد مخدر صنعتی و روان‌گردان‌های خطرناک تشکیل می‌داد.

عربی گفت: تحقیقات از متهمان و پرونده با حساسیت ویژه در مرجع قضائی در حال پیگیری است.

فرمانده انتظامی پیشوا در پایان تأکید کرد: برخورد با شبکه‌های توزیع مواد مخدر تا ریشه‌کنی کامل و پاکسازی نقاط آلوده در سراسر نقاط استحفاظی شهرستان پیشوا ادامه خواهد داشت.

کد مطلب 6855435

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha