۱۶ تیر ۱۴۰۵، ۱۴:۰۶

انهدام باند سه‌نفره سرقت‌های مسلحانه در شرق استان کرمان

انهدام باند سه‌نفره سرقت‌های مسلحانه در شرق استان کرمان

بم- فرمانده انتظامی شهرستان بم از انهدام باند سه نفره سرقت‌های مسلحانه و خشن در شرق استان کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عباس احمدپور، پیش از ظهر سه شنبه در تشریح این خبر گفت: با تلاش‌های شبانه‌روزی و پی جویی‌های اطلاعاتی مأموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان بم، اعضای یک باند حرفه‌ای سه‌ نفره که طی سه سال گذشته عامل سرقت مسلحانه خودرو، موتورسیکلت و تلفن همراه در شرق استان کرمان بودند، در یکی از استان‌های همجوار و در چند عملیات ضربتی دستگیر شدند.

وی با اشاره به اینکه اعضای این باند در بازجویی‌های تخصصی به بیش از ۳۰ فقره سرقت از سال ۱۴۰۱ تاکنون اعتراف کرده‌اند، افزود: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۴ دستگاه موتورسیکلت سرقتی کشف شد و تلاش برای کشف سایر خودروها و اموال سرقتی توسط این باند همچنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی بم با بیان اینکه تحقیقات برای شناسایی و دستگیری دیگر متهمان و مرتبطان احتمالی این پرونده با جدیت ادامه دارد، خاطرنشان کرد: شهروندانی که اموالشان به صورت مسلحانه به سرقت رفته است، برای پیگیری و شناسایی اموال خود به پلیس آگاهی شهرستان مراجعه کنند.

کد مطلب 6881637

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha