۲۷ تیر ۱۴۰۵، ۸:۵۹

آزادسازی هزار مترمربع اراضی کشاورزی شاهرود؛ ساخت و ساز غیرقانونی ممنوع

آزادسازی هزار مترمربع اراضی کشاورزی شاهرود؛ ساخت و ساز غیرقانونی ممنوع

شاهرود- مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از قلع و قمع بناهای غیرمجاز در منطقه گرمن بخش بسطام خبر داد و گفت: با اجرای حکم قضایی، یک هزار مترمربع از اراضی زراعی به چرخه تولید کشاورزی بازگردانده شد.

محمدحسن غریب‌مجنی در گفتگو با خبرنگار مهر، از اجرای عملیات قلع و قمع بناهای احداثی اراضی زراعی منطقه گرمن بخش بسطام خبر داد و بیان کرد: این اقدام در راستای حفاظت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری‌های غیرمجاز انجام گرفته است.

وی با بیان اینکه در این عملیات حدود هزار مترمربع از اراضی کشاورزی از تصرف و ساخت‌وسازهای غیرقانونی آزادسازی شد، افزود: در چارچوب اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی اراضی مذکور دوباره به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود حفاظت از اراضی کشاورزی را از مهم‌ترین اولویت‌های این مدیریت دانست و توضیح داد: حفظ زمین‌های زراعی، ضامن امنیت غذایی و استمرار تولید محصولات کشاورزی است و هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز، تهدیدی جدی برای منابع ملی و تولید محسوب می‌شود.

غریب‌مجنی با تأکید بر اینکه با متخلفان بدون اغماض برخورد خواهد شد، یادآور شد: اجرای این عملیات پیامی روشن برای سودجویان است.

وی با تاکید به اینکههیچ‌گونه تخلف در زمینه تغییر کاربری اراضی کشاورزی قابل پذیرش نیست و تمامی موارد برابر قانون پیگیری خواهد شد، افزود: از مالکان درخواست داریم پیش از هرگونه اقدام عمرانی در اراضی کشاورزی، مجوزهای قانونی لازم را دریافت کنند.

کد مطلب 6891053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha