۳۱ مرداد ۱۴۰۵، ۱۶:۳۲

۴۶ متهم مواد مخدر در اسفراین دستگیر شدند

۴۶ متهم مواد مخدر در اسفراین دستگیر شدند

اسفراین- فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین از دستگیری ۲۸ خرده‌فروش مواد مخدر و ۱۸ معتاد متجاهر و کشف ۵ کیلو و ۱۸۷ گرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح آرامش در شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از خبرگزاری پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین اظهار کرد: بیست‌ونهمین طرح «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت و آرامش شهروندان و پاکسازی مناطق آلوده و جرم‌خیز، با حضور مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر و یگان‌های تابعه به مدت ۷۲ ساعت در سطح شهرستان اجرا شد.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، ۲۸ خرده‌فروش مواد مخدر و ۱۸ معتاد متجاهر در پاتوق‌های خود شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اسفراین ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، ۵ کیلو و ۱۸۷ گرم انواع مواد مخدر، پنج دستگاه گوشی تلفن همراه، ۱۲ دستگاه کارتخوان سیار و مقادیری اقلام ممنوعه کشف شد.

وی گفت: در جریان اجرای این طرح همچنین ۲ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیف شد.

کد مطلب 6924077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha