به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، پاویون دولت هوشمند در سومین روز از نمایشگاه الکامپ ۲۹ میزبان مراسم امضای تفاهمنامه دوجانبه میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بود.
ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و محمدمحسن صدر، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات این تفاهمنامه را به امضا رساندند.
موضوع این تفاهمنامه، همکاری مشترک در توسعه خدمات و زیرساختهای هوشمند و الکترونیکی در راستای توسعه آموزش عالی هوشمند عنوان شد.
واحدی امضای این تفاهمنامه را بسترساز تحول آموزش در وزارت علوم دانست و گفت: ما در وزارت علوم با مذاکره با سازمان فناوری اطلاعات در پی کشف ابعاد مختلف همکاری با یکدیگر برآمدیم و در نهایت مقرر شد یک تفاهمنامه تهیه و امضا شود.
وی با بیان اینکه امضای این تفاهمنامه یک آغاز است، افزود: این تفاهمنامه میتواند زمینهساز اقدامهای دیگر در زمینه توسعه زیرساختهای فناوری آموزشی باشد.
محمدمحسن صدر نیز ضمن تقدیر از نگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در استفاده از فناوریهای نو در آموزش عالی کشور، خاطرنشان کرد: ما یک ضعف دیرینه در سیستمهای آموزشی کشور داریم که باید از نگاه فناورانه برای رفع آن بهرهمند شویم.
معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه امضای این تفاهمنامه فقط قرار نیست جنبه تزئینی داشته باشد، گفت: قرار است یک کار عملیاتی انجام شود و یک یادگاری از خود برجای بگذاریم.
وی با بیان اینکه تدوین یک برنامه جامع در آموزش کشور ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: امیدواریم به زودی شاهد تحقق نتایج موضوعات این تفاهمنامه باشیم.
در ادامه نیز دو طرف اقدام به امضای تفاهمنامه کردند و در پایان، دکتر واحدی با اهدای یک تقدیرنامه به محمدمحسن صدر از تلاشها و اقدامات رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تقدیر شد.



نظر شما