پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۳:۳۳

ساماندهی و مرمت پل تاریخی "پل کوچه" در کنگاور آغاز شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کنگاور گفت: عملیات ساماندهی و مرمت "پل کوچه" و یکی از بقاع متبرکه در شهرستان کنگاور با هدف حفظ و احیاء این آثار ارزشمند تاریخی آغاز شد.

پیمان زین الدینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: این پل یکی ازجاذبه های تاریخی شهرستان کنگاور به شمار می رود که عملیات ساماندهی آن با اعتباری بالغ بر 200 میلیون ریال انجام می شود.

 

وی در خصوص تاریخچه این پل بیان داشت: پل "پل کوچه" مربوط به دوره صفوی بوده که در هفت کیلومتری شرق کنگاور و در روستای کوچه و بر روی رودخانه خرم رود واقع شده که بر اثر گذشت زمان آسیبهای جدی دیده است.

 

زین الدینی در ادامه در خصوص بازسازی  بقعه امام زاده ابراهیم(ع) این شهرستان نیز گفت: این بقعه نیز که در شمال غربی اثر تاریخی معبد آناهیتا واقع شده هم اکنون در حال مرمت است.

 

مسئول اداره کنگاور تصریح کرد: این بنای مذهبی که بر اثر زلزله سال 1336 دچار صدماتی شده بود بعدها با ساخت بنای جدید و بزرگتری احیاء شد، اما به دلیل مرور زمان، دوباره نیاز به مرمت داشت که در همین راستا در نیمه اول سال جاری کار مرمت و بازسازی آن آغاز شد و احیاء بخشهایی از آن شامل گنبد و نمای آجری و بند کشی نیز در جریان است.

 

مسئول اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان کنگاور خاطرنشان کرد: تنها مرمت مناره های این امامزاده باقی مانده که در آینده نزدیک با اختصاص اعتبار لازم این مرحله اجرا خواهد شد.

 

در شهرستان کنگاور در شرق استان کرمانشاه آثار متعددی از دوران مختلف تاریخی وجود دارد که از برجسته ترین آن می توان به معبد آناهیتا اشاره کرد.

کد خبر 749197

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha