پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۱۴

بهره برداری از 12 پروژه عمرانی در فردوس

بهره برداری از 12 پروژه عمرانی در فردوس

بیرجند - خبرگزاری مهر: در دهمین روز از دهه مبارک فجر بیش از 12 پروژه عمرانی، کشاورزی و خدماتی در شهرستان فردوس به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، فرماندار شهرستان فردوس ظهر امروز در مراسم افتتاح پروژه های فردوس گفت: جهت اجرای این پروژه ها حدود 12 میلیارد ریال هزینه شده است.

عباس اقبال کلنگ زنی مرکز بهداشتی و درمانی با زیر بنای 500 متر، کلنگ زنی فاز دوم مسکن مهر با بهره مندی 774 خانوار، افتتاح مرکز اورژانس اجتماعی، افتتاح پست برق خیابان نواب، افتتاح پروژه های S. D. H، سیستم اانتقال و ارتباط از راه دور، افتتاح پارک ترافیک فردوس و کلنگ زنی کشتارگاه طیور شهرستان با اعتبار 800 میلیون تومان را از جمله شاخص ترین پروژه های فردوس برشمرد.

وی در ادامه به اجرای بیش از ۱۰۰طرح عمرانی ، فرهنگی و آموزشی در فردوس اشاره کرد و افزود: جهت اجرای این پروژ ه ها بیش از 100 ریال از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است

به گفته وی با اجرای این طرحها حدود دو هزار خانوار از مزایای آنها بهره‌ مند شده و زمینه اشتغال ۲۰۰۰نفر بطور مستقیم و غیرمستقیم فراهم شد.

اقبال بهره برداری از آموزشکده فنی و حرفه ای با اعتبار 30 میلیون تومان، دبیرستان حضرت زینب(س) با 500 میلیون تومان، سینما قدس فردوس با اعتبار 200 میلیون تومان، یک واحد کائولن شویی شهرک صنعتی با اعتبار یک میلیارد و 300 میلیون تومان و راه اندازی میدان امام رضا(ع) با اعتبار 300 میلون را نیز از جمله پروژه های عمرانی این شهرستان عنوان کرد.

فرماندار فردوس یادآور شد: بهره برداری از یک واحد گلخانه سبزی و صیفی جات با اعتبار 200 میلیون تومان برای 50 نفر و راه اندازی دستگاه سی. تی. اسکن بیمارستان شهید چمران با اعتبار 400 میلیون تومان برای پنج نفر اشتغالزایی مستقیم ایجاد کرده است.

کد خبر 831976

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha