به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر عباسپور پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه شورای معاونین سازمان افزود: هدف از اجرای این طرح تامین محیط امن و فضای مناسب مطالعه برای دانش آموزان ، ایجاد بستر لازم جهت اجتناب دانش آموزان از پرداختن به امور حاشیه ای، بهره مندی از خدمات مشاوره ای ، افزایش روحیه و انگیزش مطالعه و ایجاد حس رقابت مثبت در دانش آموزان ، امکان بهره برداری از کتابخانه و وسایل کمک آموزشی ، امکان بهره برداری از دبیران مجرب جهت رفع اشکال درسی است.
وی تصریح کرد: داوطلبان شرکت در این طرح می توانند در ایام تعطیلات از ساعت 8 صبح تا 8 شب در مراکز پیش دانشگاهی استان به مطالعه بپردازند.
عباسپور گفت : در این ایام دبیران مجرب از دروس مختلف به همراه مشاوران جهت پاسخگویی به سئوالات دانش آموزان از دوم لغایت دوازدهم فروردین ماه در مراکز حضور خواهند یافت.
معاون آموزش و نوآوری سازمان آموزش و پرورش مازندران افزود: برای اجرای این طرح 150 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است.
نظر شما