۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۰:۰۱

جودو در رده های سنی پایه باید مورد توجه قرار گیرد

گرگان - خبرگزاری مهر: نائب رئیس فدراسیون جود ایران گفت: توسعه ورزش جودو در رده های سنی پایه باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علیرضا امینی عصر یکشنبه در جمع هیئتهای جودو گلستان افزود: برای توسعه بیشتر این رشته باید روی رده نوجوانان بیشتر کار شود و از سنین پایه باید کار علمی صورت گیرد.

وی اظهار داشت: مربیگری نوجوانان و جوانان یک کار پایه ای و سخت و از مربیگری بزرگسالان مهمتر است و در این زمینه به کار بیشتری نیاز داریم.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه جودو آقایان و بانوان باید برنامه ای داشته باشیم که رده های مختلف جودو را به صورت علمی رشد دهیم و پایه ریزی کنیم.

به گفته امینی، ارتقاء و افزایش قدرت مربیان، ارتقاء داوری، ارتقاء کمی و کیفی از برنامه ها این فدراسیون بوده که به جدیت پیگیری می شود.

نائب رئیس فدراسیون جودو کشور بیان داشت: جودو بیش از40 سال در المپیک حضور دارد و اولین ورزش رزمی المپیک است که در تمام اوزان حرف برای گفتن داریم.

وی یادآورشد: اکنون با ترکیبی از کشتی های محلی توانسته ایم در جودو مدالهای آسیایی و جهانی کسب کنیم و کشتی های محلی ما هم می تواند  روز جودو تاثیر خوبی بگذارد.

امینی تاکید کرد: اگر برنامه های ورزشی ما روی پایه ی علمی نباشد، خوب جواب نمی گیریم و نتیجه گیری مطلوب در گرو هماهنگی و تعامل است.

کد خبر 867839

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha