به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، سومین سمینار کشوری ارتقای سلامت با عنوان "بیماری های مزمن" از صبح شنبه و با حضور جمعی از اساتید و کارشناسان حوزه بهداشت و سلامت در دانشگاه علوم پزشکی کردستان آغاز به کار کرد.
در این همایش که به مدت دو روز در آمفی تئاتر دانشگاه علوم پزشکی کردستان برگزاری می شود، بیش از 150 نفر از پرستاران، پزشکان، ماماها و متخصصان علوم بهداشتی و در سلامت در آن حضور دارند.
دبیر اجرایی سمینار دو روزه ارتقای سلامت در این رابطه اظهار داشت: بیش از 370 مقاله از سراسر کشور برای حضور در این سمینار دو روزه به دبیرخانه ارسال شده است که در طول مدت برگزاری 39 مقاله به صورت سخنرانی و 85 مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می شود.
محمد فتحی ادامه داد: روشهای جدید و موثر مراقبتی و درمانی در بیماری های مزمن، نقش گروه های حمایتی و مشاوره ای در بیماری های مزمن، ارتقا کیفیت زندگی با توان بخشی در بیماری های مزمن، نقش آموزش بهداشت در پیشگیری از بیماری های مزمن و ارتقای سلامت در زنان باردار مبتلا به بیماری های مزمن از جمله مهمترین موضوعات برگزاری این سمینار دو روزه در سنندج به شمار می رود.
این سمینار از امروز به مدت دو روز در تالار ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنندج مرکز این استان برگزار خواهد شد.
نظر شما