به گزارش خبرنگار مهر، دومین روز رقابتهای بین المللی دوومیدانی تایوان در حالی عصر امروز( شنبه سوم مرداد) به پایان رسید که تیم نفت تهران به عنوان قهرمان لیگ باشگاه های کشور در سال 87 در مسابقه دوی 4 در 400 متر با کسب رکورد 3 دقیقه و 10ثانیه و 21 صدم ثانیه به مدال طلا رسید و دو تیم منتخب کشور چین تایپه به مقام دوم و سوم رسیدند.
رقابتهای مرحله نهایی دوی 200 متر در حالی امروز در ورزشگاه اختصاصی دوومیدانی شهرداری تایپه برگزار شد که پیمان رجبی به همراه دیگر دوندگان زیر بارش شدید باران مسابقه دادند. در این ماده نماینده کشورمان با رکورد 21 ثانیه و 60 صدم ثانیه اول شد. رجبی در دور مقدماتی با زمان 21 ثانیه و 32 صدم ثانیه در گروه خود اول شده و جواز حضور در مرحله فینال را بدست آورده بود. در این ماده ورزشکاران چین تایپه و ژاپن دوم و سوم شدند.
در پرتاب دیسک شرایط مسابقه برای شرکت کنندگان بدلیل لغزندگی زمین و بارندگی شدید قبل از آن بسیار سخت بود بطوریکه محمد صمیمی با رکورد 62 متر و 85 سانتی متر اول شد، محمود صمیمی با رکوردی دور از انتظار با 57 متر و 37 سانتی متر مدال نقره گرفت و نماینده تایوان با 53 متر و 63 سانتی متر سوم شد. حمیدرضا نودهی نیز در این ماده به عنوان نهم قناعت کرد.
در دوی 800 متر احسان مهاجر شجاعی با یک دقیقه و 55 ثانیه و 71 صدم ثانیه مدال طلا گرفت. علیرضا آریانیک با یک دقیقه و 56 ثانیه و 14 صدم ثانیه نشان نقره گرفت و نماینده مالزی سوم شد.
در پرش طول محمد ارزنده با هفت متر و 14 سانتی متر پنجم و روزبه اسدی بخش با هفت متر و یک سانتی متر هفتم شد. در این بخش دونده تایوان با هفت متر و 35 سانتی متر، فیلیپین با 7 متر و 32 سانتی متر و چین تایپه با 7 متر و 26 سانتی متر اول تا سوم شدند.
در سه هزار متر نماینده تایوان اول شد و احسان زینی وند با 9 دقیقه و یک ثانیه و 51 صدم ثانیه مدال نقره گرفت. دونده فیلیپین هم سوم شد. در ماده 4 در 100 متر تیم ایران با زمان 40 ثانیه و 81 صدم ثانیه ششم شد. در این ماده تایوان، تایلند و هنگ کنگ اول تا سوم شدند.
تیم دوومیدانی نفت روز جمعه نیز صاحب سه مدال طلا، دو نقره و سه برنز شده بود که با برگزاری مسابقات امروز تیم نفت با کسب 7 مدال طلا، 5 مدال نقره و سه برنز به کار خود در این رقابتها پایان داد.


نظر شما