پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۷:۰۱

علیرضابیگی:

در پستهای سیاسی استان از افراد همفکر دولت استفاده می شود

در پستهای سیاسی استان از افراد همفکر دولت استفاده می شود

تبریز - خبرگزاری مهر: استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تغییر مدیریتها در استان گفت: در پستهای سیاسی مدیرانی انتخاب می شوند که از لحاظ تفکر متعلق به این دولت باشند ولی در پستهای غیرسیاسی تا حد امکان از رعایت این اصل صرفنظر می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، احمد علیرضا بیگی عصر پنجشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب تبریز به خبرنگاران گفت: دوره بازنشستگی برخی از مدیران فرارسیده و باید زمینه حضور جوانان در این مقطع فراهم شود.

وی با بیان اینکه قرار نیست یک مدیر به طور ابد در یک پست به ایفای مسئولیت بپردازد، ‌اظهار داشت: دوره مسئولیت مدیر، ‌دوره ای مشخص بوده و تغییر و تحول در مناصب اجتناب ناپذیر است.

بیگی با اشاره به برخی عزل و نصب های اخیر در آذربایجان شرقی مدعی شد: انتصاب ها در دستگاه های اجرایی استان سیر منطقی داشته و به دور از تعلقات جناحی صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: بعد از دوره چهار ساله مسئولیتی که مدیران در پستهای خود داشته اند ارزیابی هایی صورت می گیرد تا انتصاب های جدید در فضایی منطقی انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه انتصابات دستگاه های اجرایی در آذربایجان شرقی با مطالعه ای منطقی انجام شده و خواهد شد،‌ اظهار داشت: با این وجود برای یافتن بهترین گزینه خود را بی نیاز از اخذ مشاوره از آگاهان نمی بینیم.

بیگی، طرح اظهاراتی از این دست که استاندار تحت تاثیر یک یا چند نماینده خاص در موضوع انتصابات قرار دارد را به شدت رد کرد و افزود: این موضوع صحت ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: در پست های سیاسی مدیرانی انتخاب می شوند که از لحاظ تفکر متعلق به این دولت باشند ولی در پستهای غیرسیاسی تا حد امکان از رعایت این اصل صرفنظر می شود.

کد خبر 956491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha