پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۲۷

رضایی به مهر خبر داد:

مخالفت جدی کمیسیون بهداشت مجلس و وزارت بهداشت با سفر حجاج

مخالفت جدی کمیسیون بهداشت مجلس و وزارت بهداشت با سفر حجاج

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای این کمیسیون و مسئولان وزارت بهداشت به هیچ وجه با انجام سفرهای حج در شرایط فعلی موافق نیستند.

محمدرضا رضایی کوچی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: سفرحجاج با توجه به اینکه وزیر بهداشت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد 50 درصد این افراد به آنفولانزای نوع A مبتلا می شوند، مصیبت است.

وی با انتقاد از دقیق نبودن آمارهای وزارت بهداشت و درمان گفت: آمار 50 درصدی وزیر بهداشت در حالی اعلام می شود که  معاون وی این آمار را 80 درصد اعلام کرده است و این موضوع موجب نگرانی است که چگونه وزارت بهداشت آمار و پیش بینی دقیقی از مسئله ندارد. 

نماینده مردم جهرم در خانه ملت تاکید کرد: وزارت بهداشت هنوز آمارو اطلاعات دقیقی در زمینه تعداد مبتلایان به این بیماری، آمار متوفیات ناشی از ابتلا به آنفولانزای نوع A و افراد درگیر و دانش آموزان مبتلا ندارد و این موضوع حتما باید از سوی این وزارت خانه جدی گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: وزیر بهداشت با حضور در جلسه  کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تعداد متوفیان این بیماری را 28 نفر و آمار مبتلایان در کشور را 250 هزار نفر اعلام کرد.

رضایی کوچی  افزود: براساس این گزارش در روزهای آینده شاهد مرگ و میر تعداد بیشتری از مبتلایان به این بیماری در کشور خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه مجلس و وزارت بهداشت با اعزام حجاج به سفر حج موافق نبودند، اظهارداشت: تصمیم گیری درباره این موضوع خارج از اراده نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت است و اراده ای دیگر تصمیم گیرنده است.

نماینده مردم جهرم در خانه ملت خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت اجازه سفر حج به افراد با سنین بالای 60 سال، سنین پایین و زنان باردار را نمی دهد چرا که خطر ابتلا و مرگ و میر برای این افراد بسیار بیشتر از دیگر حجاج است، اما این موضوع نیز در کمیسیونی متشکل از نمایندگان نهادهای مختلف مطرح می شود و وزارت بهداشت نیز تنها یک رای در این کمیسیون دارد.

رضایی کوچی تصریح کرد: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان با توجه به اینکه بازگشت  حجاج از سفر حج  افراد زیادی را درگیر بیماری آنفولانزای نوع A  می کند، تصمیم دارند تا جلسه ای با حضور نماینده سازمان حج و دیگر تصمیم گیران در این حوزه داشته باشند تا استدلال این نهادها درباره انجام سفر حج در موقعیت خطرناک فعلی را بشنویم.

وی افزود: اگر توضیحات منطقی و قانع کننده نباشد، مجلس به سازمان های ذیربط در این باره شکایت می کند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند آموزش در جامعه در زمینه پیشگیری از آنفولانزای نوع A، تصریح کرد: اقدامات صداو سیما و رسانه های جمعی نیز در زمینه آموزش و پیشگیری از این بیماری اصلا قابل قبول و کافی به نظر نمی رسد.

کد خبر 978272

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha