محمدرضا رضایی کوچی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: سفرحجاج با توجه به اینکه وزیر بهداشت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اعلام کرد 50 درصد این افراد به آنفولانزای نوع A مبتلا می شوند، مصیبت است.
وی با انتقاد از دقیق نبودن آمارهای وزارت بهداشت و درمان گفت: آمار 50 درصدی وزیر بهداشت در حالی اعلام می شود که معاون وی این آمار را 80 درصد اعلام کرده است و این موضوع موجب نگرانی است که چگونه وزارت بهداشت آمار و پیش بینی دقیقی از مسئله ندارد.
نماینده مردم جهرم در خانه ملت تاکید کرد: وزارت بهداشت هنوز آمارو اطلاعات دقیقی در زمینه تعداد مبتلایان به این بیماری، آمار متوفیات ناشی از ابتلا به آنفولانزای نوع A و افراد درگیر و دانش آموزان مبتلا ندارد و این موضوع حتما باید از سوی این وزارت خانه جدی گرفته شود.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: وزیر بهداشت با حضور در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تعداد متوفیان این بیماری را 28 نفر و آمار مبتلایان در کشور را 250 هزار نفر اعلام کرد.
رضایی کوچی افزود: براساس این گزارش در روزهای آینده شاهد مرگ و میر تعداد بیشتری از مبتلایان به این بیماری در کشور خواهیم بود.
وی با تاکید بر اینکه مجلس و وزارت بهداشت با اعزام حجاج به سفر حج موافق نبودند، اظهارداشت: تصمیم گیری درباره این موضوع خارج از اراده نمایندگان مجلس و وزارت بهداشت است و اراده ای دیگر تصمیم گیرنده است.
نماینده مردم جهرم در خانه ملت خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت اجازه سفر حج به افراد با سنین بالای 60 سال، سنین پایین و زنان باردار را نمی دهد چرا که خطر ابتلا و مرگ و میر برای این افراد بسیار بیشتر از دیگر حجاج است، اما این موضوع نیز در کمیسیونی متشکل از نمایندگان نهادهای مختلف مطرح می شود و وزارت بهداشت نیز تنها یک رای در این کمیسیون دارد.
رضایی کوچی تصریح کرد: اعضای کمیسیون بهداشت و درمان با توجه به اینکه بازگشت حجاج از سفر حج افراد زیادی را درگیر بیماری آنفولانزای نوع A می کند، تصمیم دارند تا جلسه ای با حضور نماینده سازمان حج و دیگر تصمیم گیران در این حوزه داشته باشند تا استدلال این نهادها درباره انجام سفر حج در موقعیت خطرناک فعلی را بشنویم.
وی افزود: اگر توضیحات منطقی و قانع کننده نباشد، مجلس به سازمان های ذیربط در این باره شکایت می کند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با انتقاد از روند آموزش در جامعه در زمینه پیشگیری از آنفولانزای نوع A، تصریح کرد: اقدامات صداو سیما و رسانه های جمعی نیز در زمینه آموزش و پیشگیری از این بیماری اصلا قابل قبول و کافی به نظر نمی رسد.
نظر شما