۲۰ تیر ۱۳۸۲، ۲۰:۳۷

با اعلام آمادگي مشروط براي كناره گيري از قدرت

رييس جمهور ليبريا از جامعه جهاني براي پايان درگيريها كمك خواست

رييس جمهور ليبريا از جامعه جهاني براي پايان درگيريها كمك خواست

چارلز تايلور رييس جمهور ليبريا ضمن درخواست كمك از جامعه جهاني براي پايان دادن به درگيريها در اين كشور ، اعلام كرد كه آمريكا بايد خرابي هايي را كه در ليبريا ايجاد كرده بازسازي كند.

  به  گزارش خبرگزاري مهر به نقل از شبكه الجزيره ، تايلور  امروز جمعه تاكيد كرد در صورت استقرار نيروهاي بين المللي،  كشور را ترك  خواهد كرد.
  وي با مقصر دانستن آمريكا در تشديد بحران داخلي و خرابيها در اين كشور خواستار دخالت واشنگتن براي پايان دادن به بحران در اين كشور و بازسازي خرابي هايي ايجاد شده توسط آمريكا شد.
    تايلور كه در حال حاضر تنها بر يك پنجم خاك ليبريا كنترل دارد ، ابراز اميدواري كرد كه اتحاديه اروپا در نيروهايي كه مجموعه اقتصادي دولتهاي غرب آفريقا و اتحاديه آفريقا در دو هفته ديگر به اين كشور اعزام خواهند كرد، مشاركت كند.
   تايلور گفت كه مردم ليبريا از كنار رفتن وي از حكومت ناراحت خواهند شد زيرا وي را عامل بدبختي ها و رنج هاي خود نمي دانند.
  وي افزود : در صورتي كه جامعه بين الملل وارد عمل شود از قدرت كناره گيري خواهد كرد.
  تايلور تاكيد كرد از شش ماه پيش كه قدرت را در اين كشور به دست گرفت كشورش هيچ گونه كمك بين المللي به استثناي كمك از چين ، دريافت نكرده است .
  وي گفت : شورشيان حمايت شده از سوي دولت گينه حملاتي عليه ليبريا انجام داده اند؛ بدون اينكه مجازات شوند در حالي كه سازمان ملل متحد با اعمال مجازاتها عليه اين كشور مانع از ارسال اسلحه براي دولت شده است .
   تايلور  مجازاتهاي سازمان ملل متحد را باعث نابودي كلي  بخش صنعت در اين كشور خواند كه به بيكاري نيم ميليون تن از مردم ليبريا منجر شده است .  
 در اين حال وزير امور خارجه آمريكا گفت در صورتي كه واشنگتن تصميم به دخالت نظامي در ليبريا بگيرد اين مداخله محدود و كوتاه مدت خواهد بود.
  اظهارات پاول در پاسخ به درخواست رييس جمهور ليبريا براي نجات كشورش از جنگ هاي داخلي بيان شده است .
   كشور  ليبريا از سال 1989 تا 1997 شاهد جنگهاي  داخلي پياپي بوده كه منجر به قتل صدها هزار تن از مردم اين كشور و كوچ  صدها هزار تن ديگر به كشور هاي ديگر شده است اما اين  درگيريها بار ديگر از سال 1999 با شورش جنبش ليبرياييهاي متحد به خاطر مصلحت و دمكراسي از سر گرفته شد .
کد خبر 10234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha