پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۲۹

صائب عریقات:

کمیته چهارجانبه به جای بیانیه اسرائیل را به اجرای تعهداتش وادار کند

کمیته چهارجانبه به جای بیانیه اسرائیل را به اجرای تعهداتش وادار کند

مذاکره کننده ارشد تشکیلات خودگردان فلسطین اظهار داشت: ما از کمیته چهارجانبه می خواهیم به جای صدور بیانیه ساز و کار کاربردی تدوین و رژیم اسرائیل را به اجرای تعهداتش وادار کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، صائب عریقات در گفتگو با روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن از بیانیه کمیته چهارجانبه استقبال کرد، اما از این کمیته خواست که به جای صدور بیانیه، رژیم صهیونیستی را ابه اجرای تعهدات خود به ویژه توقف شهرک سازی در کرانه باختری و قدس شرقی وادار کند.

وی در ادامه گفت: همچنین از کمیته چهارجانبه می خواهیم که برای پایان بخشیدن به اشغال اراضی 1967 و تحقق راه حل دو دولتی تلاش کند.

گفتنی است بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد، کاترین اشتون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا و سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز گذشته در پایان نشست خود با صدور بیانیه ای تنها به محکوم کردن شهرک سازی در اراضی اشغالی فلسطین اکتفا کردند.

کد خبر 1053995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha