حجت الاسلام حمزه جمالی به خبرنگار مهر در بیرجند، اظهارداشت: طرح های جامع بقاع از سال 84 در سازمان اوقاف با هدف اصولی کردن ساخت و ساز های بقاع و اماکن متبرکه آغاز شده است.
وی اظهار داشت: مبنای این طرحها توجه به اصول معماری اسلامی ایرانی در ساخت و ساز بقاع و اماکن متبرکه است به نحوی که ساختمان بقاع و اماکن متبرکه به عنوان نمادی از معماری منظم و معنوی و نمایشگر فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی باشند.
حجت الاسلام جمالی افزود: 82 بقعه متبرکه در سطح خراسان جنوبی وجود دارد که تاکنون با پیگیری های به عمل آمده 20 بقعه به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: اولین طرح جامع بقاع در سال 87 اخذ شده و از سال 88 کار اجرائی این 20 آستانه متبرکه در استان آغاز شده است.
حجت الاسلام جمالی با بیان اینکه تاکنون حدود 35 درصد از این طرح ها رشد اجرایی داشته است، گفت: امیدواریم با اختصاص بودجه های فرهنگی این روند رشد قابل توجه و مطلوبی داشته باشد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با اشاره به اینکه درصددهستیم رقم این رشد را به 100 در صد افزایش یابد، یادآور شد: کمبود بودجه و اعتبارات از عمده ترین مشکلات و موانع رشد این رقم است.
نظر شما