۱۲ بهمن ۱۳۹۰، ۲۰:۴۲

تحولات فلسطین/

ادامه غصب اراضی و آوارگی فلسطینی ها/ دیدار مشعل و ابومازن به تعویق افتاد

ادامه غصب اراضی و آوارگی فلسطینی ها/ دیدار مشعل و ابومازن به تعویق افتاد

ادامه مصادره و تخریب زمینهای فلسطینی ها از سوی صهیونیستها، دیدار رهبران فتح و حماس در اواخر ماه جاری میلادی و عزم راسخ حماس برای آشتی ملی از مهتمرین تحولات فلسطین است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه القدس آنلاین، منابع فلسطینی گزارش دادند: کمیته موسوم به احداث و برنامه ریزی در شرق بیت المقدس اشغالی از طرحهای جدید اسرائیل برای مصادره اراضی این شهر خبر دادند.

از سوی دیگر دفتر امور انسانی سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد: در نتیجه تخریب منازل فلسطینی ها از سوی اسرائیلی ها 1100 فلسطینی که بیش از نیمی از آنها را کودکان تشکیل می دهند خانه و کاشانه خود را از دست داده اند.

در این گزارش آمده است : اسرائیلی ها 622 منزل متعلق به فلسطینی ها را در سال گذشته میلادی تخریب کرده اند که در مقایسه با سال قبل از آن رشد فزایندی داشته است.

گزارش فوق بیان کرد: طی سال 2001 حدود 46 تانکر آب منهدم شده است و بسیاری از ساختمانها در معرض تخریب است که در نتیجه آن هزاران نفر دیگر آواره خواهند شد.

در این گزارش ذکر شده است : 35 درصد از اراضی در بیت المقدس برای احداث شهرک سازی مصادره شده است.همچنین به علت سیاستهای اسرائیل علیه فلسطینی ها، بسیاری از آنها آواره شدند.

خبر دیگر اینکه "عزام الاحمد"عضو جنبش فتح اعلام کرد: خالد مشعل و ابومازن در اوایل ماه جاری میلادی با یکدیگر دیدار خواهند کرد. موضوع مذاکرات رهبران فتح و حماس از بین بردن موانع موجود برای تشکیل دولت وحدت ملی است.

وی افزود: ابومازن نتایج مذاکرات سازش را به کمیته پیگیری عربی گزارش می کند تا درباره گامهای بعدی رایزنی های لازم انجام شود.

عزام الاحمد با اشاره به تهدیدهای اسرائیل علیه ابومازن اظهار داشت : اگر تهدیدی متوجه ابومازن شود اسرائیل مسئول آن است.

از سوی دیگر "اسماعیل رضوان" عضو حماس گفت : آشتی ملی از نظر حماس یک گزینه راهبردی است و هرگز تعطیل نخواهد شد، هر چند روند آشتی ملی با کندی پیش می رود.

وی افزود: برخی از عواملی که سبب وحدت دیدگاهها شده است، عبارت است از: چالشهای مشترک ضد فلسطینی ها، بهار عربی، تغییر نظام مصر، کاهش تاثیرگذاری آمریکا بر مردم کشورهای عربی و عزم جدی حماس و فتح برای وحدت ملی.

کد خبر 1523292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha